• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Spoločnosť Gi Group sa od dnešného dňa zmenila na „Gi Group Holding“

Spoločnosť Gi Group sa od dnešného dňa zmenila na „Gi Group Holding“

Vytvorenie nového holdingu s tržbami vo výške 3,3 miliardy eur a viac než 6 000 zamestnancami umožňuje integrovanejší a strategickejší prístup jedného z popredných svetových poskytovateľov služieb pre rozvoj trhu práce.

7.4.2022 (Webnoviny.sk) - Spoločnosť Gi Group, ktorej súčasťou je tiež personálna agentúra Grafton, dnes oznámila založenie holdingu Gi Group. S okamžitou platnosťou nová firemná značka a obchodná štruktúra Gi Group Holding ďalej zjednocuje strategický prístup a dopad riešení, ktoré poskytujú kompletný súbor personálnych a náborových služieb.

Skupina s hlavným sídlom v Miláne a s viac než 6 000 zamestnancami pôsobí v 30 krajinách sveta. Holdingová obchodná štruktúra poskytuje dohromady služby viac ako 20 000 spoločnostiam, a to naprieč všetkými svojimi kľúčovými spoločnosťami. Tie generujú príjmy vo výške 3,3 miliardy eur (údaje z roku 2021[1]), čo z Gi Group Holding robí 5. najväčšiu európsku personálnu firmu a 16. na svete. Spolu za posledných päť rokov, v období 2017-2021, skupina zaznamenala nárast tržieb o 65 % (+ 1,3 miliardy eur).

Takéto výsledky sú, obzvlášť v súčasnom zložitom globálnom scenári v oblasti ľudských zdrojov, viac než pozitívne. Zdôrazňujú vedúce postavenie skupiny na trhu. Cieľom Gi Group Holding je vytvoriť udržateľný a efektívny globálny trh práce, ktorý odráža neustále meniace sa  potreby kandidátov a spoločností.

Hlavným cieľom spoločnosti Gi Group Holding je dať zmysel svojmu mottu "Viac než práca", čím chce dať najavo podporu kandidátov a svojich zamestnancov v ich každodennom živote, podporu pozitívneho a otvoreného prostredia, a to prostredníctvom záväzku vytvárať príjemné a bezpečné pracovné prostredie a  poskytovať otvorenú pracovnú atmosféru, kde si zamestnanci môžu bez obáv navrhovať nové nápady a riešenia.

HR služby spoločnosti Gi Group Holding sú skutočne globálnym HR prostredím. Spoločnosť usiluje o vytváranie udržateľných sociálnych a ekonomických hodnôt a na druhej strane o vytváranie takého pracovného prostredia, ktoré môže zamestnancom zmeniť život.  Gi Group Holding bude tiež usilovať o vytváranie totožných hodnôt nielen smerom k svojim klientom, ktorým spoločnosti patriace do holdingovej štruktúry poskytujú relevantné a pôsobivé riešenia akýchkoľvek problémov klientov. Spoločnosti združené v Gi Group Holding majú odborné znalosti a vedia rýchlo reagovať na globálne i regionálne trendy na trhu práce. Týmito spoločnosťami v Českej republike sú:

  • Gi Group: Obsadzovanie dočasných i stálych pracovných miest
  • Grafton: Zaistenie kvalifikovaných pracovníkov

Tieto kľúčové značky dopĺňa niekoľko spoločností v jednotlivých krajinách, ktoré reagujú na regionálne obchodné potreby.

V nasledujúcich piatich rokoch sa obchodná stratégia Gi Group Holding zameria na ďalšiu konsolidáciu silných trhov (Taliansko, Brazília, Spojené kráľovstvo, Nemecko, Francúzsko, Poľsko, Čína a Španielsko) a na zrýchlenie rastu v krajinách s výraznými príležitosťami. A to prostredníctvom organického rastu a možných akvizícií. Okrem toho bude skupina usilovať o posilnenie a skvalitnenie svojej hlavnej činnosti v oblasti obsadzovania dočasných i stálych pracovných miest. Ďalším strategickým cieľom budú služby zaistenia kvalifikovaných pracovníkov, ktoré majú značný potenciál, hlavne vďaka rozvoju vzťahov s korporátnymi klientami.

Generálny riaditeľ spoločnosti Gi Group Holding Stefano Colli-Lanzi k tomu povedal: "Dnešný deň je dôležitým dňom v histórii našej spoločnosti, na ktorý sme pyšní. Od nášho založenia v roku 1998 sa vďaka neoceniteľnému prínosu našich nadšených zamestnancov po celom svete naša organizácia rozrástla a stala sa vedúcou silou v odbore ľudských zdrojov." a následne dodal: "Nikdy predtým nebola starostlivosť o jednotlivca pre úspech organizácie taká zásadná. A so vznikom Gi Group Holding je naše poslanie stále jasnejšie. Chceme prispievať k rozvoju udržateľného trhu práce a zdôrazňovať osobnú a spoločenskú hodnotu práce."

Ústredným bodom stratégie spoločnosti zameranej na ľudí je podpora udržateľnej práce: červená niť, ktorá sa tiahne všetkými aktivitami holdingu a ktorej cieľom je pozdvihnúť štandardy odvetví prostredníctvom podpory aktivít, ktoré podporujú zdieľanú zodpovednosť mnohých zúčastnených strán pri pomoci dosiahnuť životných a pracovných podmienok, ktoré podporujú ľudí po celú dobu ďalšieho pracovného života. Udržateľná práca sa v skutočnosti týka troch oblastí:

  • Ľudia: Pomáhať pochopiť zmysel a hodnotu práce, starať sa o psychofyzickú pohodu, investovať do rozvoja tvrdých a mäkkých zručností a budovať profesijné a vodcovské vzťahy.
  • Spoločnosti (Firmy): Zlepšovanie odolnosti, uprednostňovanie inovácií a vytváranie hodnôt a investície do ľudského kapitálu. Ďalej podpora rozmanitosti a inklúzie, znižovanie množstva odpadu a venovanie pozornosti kľúčovým otázkam životného prostredia.
  • Inštitúcie: Rozvoj a podpora aktívnej politiky zamestnanosti, boj proti neohlásenej práci a daňovým únikom, podpora udržateľnej flexibility, znižovanie nesúladu medzi ponúkanými a požadovanými zručnosťami a podpora odbornej prípravy s cieľom zvýšiť zamestnateľnosť ľudí.

Spustenie holdingu Gi Group je obohatené o digitálne prostredie, ktoré zahŕňa nové globálne webové stránky a stránku na sieti LinkedIn, kde budú pre globálnu komunitu k dispozícii novinky, postrehy a ďalší pútavý obsah.

O spoločnosti Gi Group Holding

Spoločnosť Gi Group Holding bola založená v roku 1998 v talianskom Miláne a je jedným z popredných svetových poskytovateľov služieb pro rozvoj trhu práce. Prostredníctvom globálneho ekosystému personálneho a náborového podnikania, ktorý zahŕňa šesť samostatných, avšak vzájomne sa dopĺňajúcich značiek (Gi Group, Gi BPO, INTOO, Wyser, Grafton, Tack/TMI), ponúka skupina 360° súbor ponúk, ktoré vytvárajú relevantné a úderné riešenia pre klientov. Gi Group Holding sa snaží podporovať udržateľný globálny trh pre kandidátov a spoločnosti, ktorý odráža neustále sa meniace potreby trhu práce. Spoločnosť zamestnáva viac než 6 000 zamestnancov a vďaka svojej priamej prítomnosti a strategickým partnerstvám pôsobí vo viac než 100 krajinách Európy, APAC, Ameriky a Afriky. Gi Group Holding poskytuje služby viac než 20 000 klientskych spoločnostiam a s tržbami vo výške 3,3 miliardy EUR (2021) je 5. najväčšou európskou personálnou firmou a 16. na svete (podľa Staffing Industry Analysts). www.gigroupholding.com

[1] Všetky údaje uvedené v tomto dokumente sú predbežné a čakajú na potvrdenie externými audítormi.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie