• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Slovan musí vyhrať o dva góly, aby postúpil cez Mostar. Kašia verí, že to zvládnu a na jeseň budú v pohárovej Európe

Slovan musí vyhrať o dva góly, aby postúpil cez Mostar. Kašia verí, že to zvládnu a na jeseň budú v pohárovej Európe

Slovenský futbalový majster v prvom zápase play-off o účasť v skupinovej časti EKL prehral na ihrisku HŠK Zrinjski Mostar 0:1.

24.8.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava je pred štvrtkovým odvetným zápasom play-off o účasť v skupinovej časti Európskej konferenčnej ligy 2022/2023 v odlišnej pozícii ako v predošlých súbojoch v pohárovej Európe proti maďarskému Ferencvárosu Budapešť a gréckemu Olympiakosu Pireus.

"Belasí" tentoraz v prvom dueli na ihrisku HŠK Zrinjski Mostar z Bosny a Hercegoviny prehrali 0:1 a na Tehelnom poli musia doháňať stratu. Gruzínsky obranca Guram Kašia verí, že sa im podarí zvrátiť stav dvojzápasu.

Triumf nad Žilinou im zlepšil náladu

Slovan sa naladil na odvetu proti Mostaru nedeľňajším triumfom 3:1 nad MŠK Žilina v dueli 6. kola Fortuna ligy 2022/2023.

"Minulý štvrtok to v Mostare nebolo dostatočne dobré. Po návrate domov sme si v nedeľu poradili so Žilinou, čo nás potešilo. Triumf nad Žilinou priniesol do tímu lepšiu náladu. Čaká nás mimoriadne dôležitý zápas. Už nemyslíme na dobré ani zlé veci z posledných dvoch duelov, pretože to už je za nami. Koncentrujeme sa len na štvrtok," uviedol 35-ročný kapitán gruzínskej reprezentácie na oficiálnom webe Slovana.

Koncentrácia a viera v úspech

"Snažíme sa na maximum využiť tieto dni, počas ktorých sa môžeme takticky nachystať. Myslím si, že vonku nám chýbala väčšia agresivita. Dôležitá bude koncentrácia a viera v úspech. Potrebujeme výsledok, čiže víťazstvo minimálne o dva góly. Nebude to ľahké, Zrinjski bude bojovať a hrá dobrý futbal, no stále je to v našich rukách. V niekoľkých zápasoch sme už ukázali, že dokážeme hrať veľmi dobre. Teraz to treba v zlomovej chvíli zopakovať. Musíme byť oveľa agresívnejší a tvrdší. Verím, že nám pomôžu aj fanúšikovia, ktorí boli v predošlých dueloch fantastickí. Chceme ich potešiť a urobiť im radosť," pokračoval Kašia.

Kašia verí, že "belasí" odvetu zvládnu

Skúsený obranca verí, že Slovan tentoraz zvládne odvetu a absolvuje celú jeseň v pohárovej Európe.

"Myslím si, že doma to bude úplne iný zápas než vonku. Mostar tam hral veľmi dobre, využil svoje špecifické prostredie. Nám sa doma na Tehelnom poli zvyčajne darí, aj keď sme tento rok v Európe zatiaľ doma nedosiahli želané výsledky. Chceme to zmeniť. Sme v play-off, kde už nenájdete ľahkých súperov. V Európe je to vždy tesné. V predošlých kolách sme boli veľmi blízko k postupu. Verím, že teraz sa nám to už podarí. Klub, hráči aj mesto túžia po európskom futbale, ktorý je našou najväčšou motiváciou," dodal Kašia.

ŠK Slovan Bratislava na svojom webe informoval, že predal už viac ako 10-tisíc vstupeniek na štvrtkový zápas proti Mostaru (20.30 h). Zároveň opäť ponúka možnosť pozrieť si stretnutie bezplatne deťom do 14 rokov na C-tribúne.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie