• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

SLIPKNOT a ich hostia JINJER v Bratislave vystúpia už túto stredu!

SLIPKNOT a ich hostia JINJER v Bratislave vystúpia už túto stredu!

Najväčší metalový koncert tohto roka sa uskutoční 3.

1.8.2022 (Webnoviny.sk) - SLIPKNOT do hlavného mesta dorazí s 10 kamiónmi plnými techniky, 6 tourbusmi a 100 členným tímom!

Je to tu! Najočakávanejšia metalová show roka sa uskutoční už pozajtra! Americká kapela SLIPKNOT, známa vystúpeniami v maskách, a megalomanskou pódiovou show sa na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu predstaví už túto stredu, 03.08.2022. Špeciálnym hosťom podujatia, ktorý vystúpi pred hlavnými hviezdami, bude ukrajinská kapela JINJER, ktorá sa za posledné roky úspešne etablovala na modernej metalovej scéne.

Jedna z najväčších hudobných produkcií roka

Koncerty divokých Slipknot sú vychýrené po celom svete. Okrem hudobného zážitku, zostaveného z najväčších hitov kapely, či pódiovej show v maskách, deväťčlenné zoskupenie ponúkne publiku i skvelý vizuálny zážitok. Obrovské pódium pozostáva zo scény plnej osvetlení, LED obrazoviek, kaskád a rámp, ktoré umocnia atmosféru podujatia. Chalani si techniku privezú na 10 kamiónoch! Ich tím celkovo tvorí vyše 100 ľudí a do Bratislavy dorazia v šiestich tourbusoch.

Slipknot len nedávno zverejnili dátum vydania nového nosiča The End, So Far, ktorý svetlo sveta uzrie 30.9.2022. Zároveň svetu ponúkli ochutnávku novej štúdiovky prostredníctvom videoklipu The Dying Song (Time To Sing). Novinka okamžite zaznamenala obrovský úspech. Počas prvých 24 hodín od zverejnenia videa, mala na konte vyše 2,6 milióna vzhliadnutí! Priaznivci metalu po celom svete tak potvrdili svoju oddanosť kapele. Obrovskú fanúšikovskú základňu majú Slipknot aj na Slovensku. "Slipknot je žánrovo veľmi špecifický. Sme radi, že aj na Slovensku a blízkom okolí má metal obrovský počet fanúšikov. Už teraz je jasné, že si Slipknot zahrá pred plnou sálou," vyjadrili sa zástupcovia agentúry Vivien, ktorá najväčší metalový koncert roka usporadúva.

Brány Zimného štadióna Ondreja Nepelu sa v stredu 3.8.2022 otvoria o 18:30. Prvým vystúpením večera bude otvárací koncert špeciálnych hostí – JINJER, kapela sa predstaví o 19:30. Hlavné hviezdy SLIPKNOT odštartujú svoju horúcu show o 21:00.

Posledné vstupenky na prvý koncert kapely SLIPKNOT na Slovensku, ktorý sa uskutoční 03.08.2022 na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, je možné zakúpiť na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal.

SLIPKNOT / European Tour 2022

AUGUST 2022 / ZIMNÝ ŠTADIÓN ONDREJA NEPELU (Bratislava)

Vstupenky sú dostupné na www.vivien.sk a v sieti Ticketportal

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie