• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Skupina Peter Bič Project vyráža na turné

Skupina Peter Bič Project vyráža na turné

Letné koncerty ponúknu hity  pod hviezdnou oblohou.

28.7.2021 (Webnoviny.sk) - Už koncom júla, konkrétne 31.7 koncertom v amfiteátri Trnovce, Myjava, odštartuje skupina Peter Bič Project svoje letné koncerty. Program ich vystúpenia sa ponesie nielen v zamení ich veľmi úspešného albumu Labyrint, ale tiež prinesú aj novinky pripravované na album, ktorý by mal vyjsť na jeseň tohto roka. "Máme ohromnú radosť, že sa môžeme opäť stretnúť s našimi poslucháčmi a fanúšikmi. Okrem piesní z albumu Labyrint sme si pre nich pripravili aj zopár noviniek, a budeme sa tešiť na ich reakcie na nové skladby" hovorí frontman Peter Bič. " Chystáme nový album, pracujeme na ňom v podstate od začiatku pandémie, a teraz dostáva finálnu podobu. Dve skladby už uzreli svetlo sveta, a to Máj a Všetko bude fajn, a mám úprimnú radosť, že si ich ľudia s nami spievajú, a majú z nich radosť"

Skupine sa v ostatnom čase naozaj darí. Veď i napriek nepriaznivému roku 2020, získala  cenu OTO v kategórii Skupina Roka , a tiež nomináciu v kategórii hudba v ocenení Krištáľové krídlo 2020.

Počas príprav na letné koncerty skupina stihla natočiť aj poriadne divoký videoklip k novinke Všetko bude  fajn. V klipe si zahrala nielen skupina Peter Bič Project ale tiež  študenti Súkromného konzervatória Dezidera Kardoša v Prešove, a tiež kamaráti skupiny. Videoklip plný dobrej nálady  si môžete pozrieť tu:

Hity ako Láva, Skúšame sa nájsť, Stoj či novinky Máj, Všetko bude fajn a mnohé ďalšie si bude môcť vychutnať publikum na letných koncertoch pod hviezdnou oblohou. Koncerty sú realizované s finančným  príspevkom Hudobného fondu.

Vstupenky na letné koncerty sú na predpredaj.sk. https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/peter-bic-project-letne-koncerty-2021/

Termíny koncertov

31.07.2021 Myjava, Amfiteáter Trnovce

14.08.2021 Kežmarok, Nádvorie kežmarského hradu

28.08.2021 Banská Štiavnica, Amfiteáter

10.09.2021 Trenčín, Amfiteáter Trenčiansky hrad  /Presunutý LABYRINT Tour/ + Štefan Štec

12.09.2021 Bratislava, Amfiteáter InPARK Ružinov

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie