• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Skupina Hex pripravuje vydanie nového albumu Kde je tu láska? (video)

Skupina Hex pripravuje vydanie nového albumu Kde je tu láska? (video)

Kapela na albume pracovala dva roky v troch rôznych nahrávacích štúdiách.

Známa slovenská skupina Hex pripravuje vydanie nového, v poradí desiateho albumu, ktorý dostal názov Kde je tu láska? Na pultoch predajní s hudobnými nosičmi sa objaví 17. apríla. Novinka ponúkne desať skladieb vrátane posledného singlu Možno si pamätáš a duetu s Tamarou Kramar Mesto stratilo dych.

Kapela na albume pracovala dva roky v troch rôznych nahrávacích štúdiách. Obal platne navrhol výtvarný umelec Erik Šille a pre nové fotky cestovali členovia Hexu až do Anglicka, kde sa stretli a spriatelili s filmovým fotografom Robertom Viglaskym.

Robert má síce slovenské korene, ale už 23 rokov žije mimo Slovenska. Za ten čas sa stal vyhľadávaným a rešpektovaným filmovým fotografom, ktorý fotí pre Netflix, BBC či Apple TV.

"Hex si veľmi dobre pamätám ešte z obdobia, keď som vyrastal na Slovensku. Ich pesničky ma vždy veľmi zaujali, sú plné krásnych textov a života, pripomínajú mi časy, keď som ešte žil doma. Nebudem to skrývať, som ich veľký fanúšik, milujem ich hudbu, a preto ma veľmi potešilo, keď ma Yxo oslovil, za posledných jedenásť rokov fotím iba vo filmovom svete a vo svete hudby nemám žiadne kontakty. Som vďačný a poctený, že si vybrali práve mňa," uviedol Viglasky.

Fotilo sa od skorých ranných hodín až do večera. Za ten čas sa Robert so svojim tímom a členmi skupiny Hex posúvali po celom Londýne. Hexáci vďaka nemu navštívili napríklad Arnold Circus, The Royal Oak Pub v Bethnal Green alebo Wapping (London Borough of Tower Hamlets).


"Hlavnou ideou bolo urobiť zábery v Londýne, ale nie na turistických miestach, kde sa fotia všetci. Hľadali sme preto niečo iné. Yxo mal nápad spraviť zábery s typickou anglickou viktoriánskou architektúrou a taktiež aj fotky v tradičných puboch. Keďže ja nebývam v Londýne, nevedel som, kam mám chalanov zobrať, samozrejme, sme si neodpustili výlet na Abbey Road, kde chalani bezpečne prešli cez priechod pre chodcov," doplnil Viglasky.



Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie