• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Škriniar sa môže s ďalšími zápasmi v Lige národov rozlúčiť, má poškodený a zakrvácaný stehenný sval

Škriniar sa môže s ďalšími zápasmi v Lige národov rozlúčiť, má poškodený a zakrvácaný stehenný sval

Slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar bude mimo hry tri až šesť týždňov, v zostave výberu SR ho nahradil Ivan Mesík.

8.6.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar už nepomôže národnému tímu vo zvyšných dvoch júnových zápasoch 3. skupiny C-divízie Ligy národov 2022/2023 v Azerbajdžane a Kazachstane. Dvadsaťsedemročný hráč Interu Miláno pre zdravotné problémy striedal v pondelkovom domácom súboji proti Kazachom (0:1) už v závere prvého polčasu.

Ako informuje oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ), úradujúceho vicemajstra Serie A nahradí v zostave výberu SR Ivan Mesík z kádra reprezentácie do 21 rokov.

Konzultovať to budú s Interom

"Po zápase bolo podozrenie na poškodenie zadných svalových partií. Na utorňajšej magnetickej rezonancii sa ukázalo, že zadné stehenné svaly sú poškodené a je tam zakrvácanie. Výsledky sme poslali do Talianska, aby videli jeho skutočný zdravotný stav. Urobili sme opatrenia, lebo je to vážna vec. Ďalší postup konzultujeme s milánskym klubom," uviedol lekár slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Baťalík vo videu na webe SFZ.

Dĺžku liečby len odhadujú

Zatiaľ nie je známe, ako dlho sa bude Škriniar zo zranenia zotavovať.

"Nepoznáme dĺžku liečby, odhadujeme ju zhruba na tri až šesť týždňov. Keďže je zakrvácaný sval, nie je presne vidieť, odkiaľ krváca. O päť až sedem dní sa urobí kontrolná magnetická rezonancia a po nej už budeme vedieť, ktorý sval je poškodený. Je to individuálne, každý sval si vyžaduje inú dĺžku terapie. Na ďalšie dva zápasy nebude použiteľný. Prebrali sme to s klubom a predpokladám, že v piatok sa vráti do Milána, kde mu poskytnú ďalšiu liečbu," doplnil Baťalík.


Slovenskí futbalisti nastúpia v piatok 10. júna v Baku proti hráčom domácemu Azerbajdžanu, v pondelok 13. júna sa predstavia v Nur-Sultane proti Kazachom.

V tabuľke 3. skupiny C-divízie Ligy národov patrí Slovákom druhé miesto s tromi bodmi a trojbodovou stratou na vedúcich Kazachov. Slováci letia do Baku už v stredu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie