• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Situácia okolo pandémie je zložitá, podľa Hegera o tom svedčia aj rozdielne pohľady na jej riešenia

Situácia okolo pandémie je zložitá, podľa Hegera o tom svedčia aj rozdielne pohľady na jej riešenia

Koalícia by mala podľa premiéra postupovať v prípade pandémie spoločne a nachádzať stanoviská s nižšou intenzitou konfliktov.

3.12.2021 (Webnoviny.sk) - Odlišné pohľady na riešenia súčasnej situácie v súvislosti s pandémiou sú podľa premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) prirodzeným následkom toho, že situácia je naozaj veľmi zložitá. Premiér to povedal po stretnutí s prezidentkou Zuzanou Čaputovou.

Hlava štátu ho vo štvrtok 2. decembra poprosila, aby „prevzal zodpovednosť a vložil sa do riešenia problémov, ktoré sú príčinou slabého výsledku Slovenska v boji s pandémiou". V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa premiéra Ľubica Janíková.

Heger si však podobne ako prezidentka myslí, že koalícia by mala postupovať v prípade pandémie spoločne a nachádzať stanoviská s nižšou intenzitou konfliktov, čo dokonca platí aj pre opozíciu. „Premiér v tejto súvislosti vyzýva opozíciu, aby prestala pri téme COVIDu bojovať s vládou, ale pridala sa zachraňovať životy,“ zdôraznila premiérova hovorkyňa.

Podľa Hegera je dnes nevyhnutné prinášať jednotu a zmierňovať napätie v spoločnosti, v čom zohrávajú ústavní činitelia kľúčovú rolu.

Heger by mal podľa Čaputovej prevziať zodpovednosť. Vyzýva ho, aby riešil problémy v boji s pandémiou

Prezidentka Zuzana Čaputová v štvrtok vyzvala premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO), aby prevzal zodpovednosť a vložil sa do riešenia problémov, ktoré sú príčinou slabého výsledku Slovenska v boji s pandémiou COVIDu-19. Mal by tiež zasiahnuť do chaosu pri prijímaní reforiem.

V tlačovej správe o tom informoval Jozef Matej, riaditeľ Odboru komunikácie Kancelárie prezidenta SR.

„Sme v situácii, keď si už nemôžeme dovoliť sledovať nekonečné politické súboje, ktoré nemajú víťaza, iba porazených,“ povedala Hegerovi prezidentka, ktorá vo štvrtok v Prezidentskom paláci s predsedom vlády osobne hovorila o aktuálnej situácii na Slovensku v kontexte jeho vlády.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 19. marec 2024

horoskopy na dnes utorok 19 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Urobíte krok k zmene zamestnania. Nebudete vyčkávať a pripomeniete sa i sám. Večer zhodnotíte, čo ste urobili počas dňa. Asi si určíte aj vyššie ciele.

Býk 21.4. - 21.5.

Mali by ste využiť schopnosť získať záujem ľudí okolo seba. Vďaka tomu narastú vaše šance na povýšenie a zlepšenie finančnej situácie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Rozdielnosť vašich predstáv a skutočnosti vyvolá nové problémy a ťažkosti. Môžete si pomôcť, len prestaňte všetko komentovať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vďaka vašej absolútnej sústredenosti sa vám podarí dotiahnuť pracovné záležitosti až do konca. Schôdzku, ktorú ste si dohodli, nezmeškajte.




Všetky Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie