• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Šeliga a Žitňanská odchádzajú zo strany Za ľudí. Aká bude ich politická budúcnosť?

Šeliga a Žitňanská odchádzajú zo strany Za ľudí. Aká bude ich politická budúcnosť?

Zľava: Poslanci parlamentu Juraj Šeliga a Jana Ž?itňanská.

Poslanec parlamentu Juraj Šeliga a poslankyňa Jana Žitňanská v pondelok oznámili ukončenie svojho členstva v strane Za ľudí. Urobili tak prostredníctvom svojich sociálnych sietí.

Naivná predstava

Šeliga bol jedným zo spoluzakladateľov strany a ako uviedol, záležalo mu na tom, aby Slovensko bolo lepšou krajinou. Strana sa podľa neho časom dostala na križovatku, a rozhodla sa ísť cestou, na ktorej sa už on nemôže podieľať.

Dodal, že jeho predstava o udržaní strany Za ľudí ako strany, ktorú spoluzakladali s Andrejom Kiskom bola naivná. Svoje rozhodnutie, či bude pokračovať v politike, oznámi poslanec po Veľkej noci.

Nechce sa spájať s OĽaNO

Žitňanská na sociálnej sieti napísala, že koncom minulého týždňa ukončila svoje členstvo v strane Za ľudí, „nakoľko, okrem iného, svoju politickú budúcnosť nevidím v zbližovaní sa s OĽaNO a nechce stáť v ceste kolegom, ktorí to tak cítia“. Bližšie túto situáciu nekomentovala.

O politickej budúcnosti bude zatiaľ hovoriť len s najbližšími. „V každom prípade isté je, že tento týždeň budem s ministerstvom zdravotníctva riešiť paliatívnu starostlivosť a tiež sedieť nad prípravou novely, ktorá pomôže tým najzraniteľnejším – deťom so zdravotným znevýhodnením. Lebo kvôli tomu som v politike,“ uzavrela Žitňanská.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie