• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Ryanair bude počas letnej sezóny lietať z Bratislavy na 22 linkách, novinkou je litovský Kaunas

Ryanair bude počas letnej sezóny lietať z Bratislavy na 22 linkách, novinkou je litovský Kaunas

Ryanair bude mať na bratislavskom letisku umiestnené dve lietadlá v hodnote 200 miliónov USD, pričom poskytuje 60 pracovných miest priamo v letectve a viac ako 960 súvisiacich pozícií na letiskách v zahraničí aj v Bratislave.

Letecká spoločnosť Ryanair bude počas tohtoročného letného letového poriadku od konca marca do záveru októbra prevádzkovať z Bratislavy a späť 22 liniek, vrátane nového spojenia do Kaunasu v Litve.

Zabezpečí viac ako 130 letov týždenne do a zo slovenskej metropoly s predpokladaným počtom približne milión pasažierov ročne, čo výrazne podporí cestovný ruch.

Očakávajú nárast pasažierov

Ako Ryanair tento týždeň ďalej informoval, očakáva nárast počtu pasažierov o 21 % oproti letnej letovej sezóne v roku 2022.

Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Dušan Keketi privítal, že Ryanair sprístupňuje aj túto letnú letovú sezónu mnoho destinácií.


„Slováci sa tak vedia po celý rok dostať do populárneho Londýna, na celoročne obľúbenú Maltu či do tureckého Dalamanu, ktorý sa ako novinka z minulého roka osvedčil,“ uviedol šéf letiskovej spoločnosti.

Slováci môžu objavovať Pobaltie

Osobitne spomenul novú destináciu do litovského Kaunasu. „Toto pravidelné letecké spojenie tak umožní Slovákom objaviť nové miesta, akou je práve oblasť Pobaltia,“ dodal Keketi.


Ryanair bude mať na bratislavskom letisku umiestnené dve lietadlá v hodnote 200 miliónov USD, pričom poskytuje 60 pracovných miest priamo v letectve a viac ako 960 súvisiacich pozícií na letiskách v zahraničí aj v Bratislave.


Letný letový poriadok bude platiť od 26. marca do 28. októbra 2023.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 19. marec 2024

horoskopy na dnes utorok 19 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Urobíte krok k zmene zamestnania. Nebudete vyčkávať a pripomeniete sa i sám. Večer zhodnotíte, čo ste urobili počas dňa. Asi si určíte aj vyššie ciele.

Býk 21.4. - 21.5.

Mali by ste využiť schopnosť získať záujem ľudí okolo seba. Vďaka tomu narastú vaše šance na povýšenie a zlepšenie finančnej situácie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Rozdielnosť vašich predstáv a skutočnosti vyvolá nové problémy a ťažkosti. Môžete si pomôcť, len prestaňte všetko komentovať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vďaka vašej absolútnej sústredenosti sa vám podarí dotiahnuť pracovné záležitosti až do konca. Schôdzku, ktorú ste si dohodli, nezmeškajte.




Všetky Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie