• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Richard „Citrón“ Lintner exkluzívne pre ITAPA: Vychovávame výnimočných ľudí. Nie vďaka, ale skôr napriek systému

Richard „Citrón“ Lintner exkluzívne pre ITAPA: Vychovávame výnimočných ľudí. Nie vďaka, ale skôr napriek systému

Je tomu už 20 rokov, čo Slováci ovládli svetový šampionát a stali sa majstrami sveta v hokeji.

22.11.2022 (Webnoviny.sk) - Avšak, práve tu, v Göteborgu, sme boli svedkami i takých, ktoré definovali našu krajinu nielen po hokejovej stránke. Jedným z nich bol aj nájazd obrancu Richarda Lintnera, vďaka ktorému sme v semifinále zdolali Švédov. Bol to totiž moment, keď si celé Slovensko uvedomilo, že máme na to byť úspešnými. Uverili sme v naše právo na úspech.

Dnes, v čase zúriacej vojny na Ukrajine a energetickej krízy prichádza doba, keď si právo na úspech musíme uvedomiť nielen v hokeji, ale aj v zdravotníctve, školstve, vede, či inováciách.

A predpoklady na to podľa Richarda Lintnera máme. "Vychovávame výnimočných ľudí, no nie vďaka, ale skôr napriek systému. A myslím to pozitívne. Pokiaľ sa totiž ľudia neopierajú o zabehnuté pravidlá, ale predovšetkým o svoje presvedčenie, je predpoklad vzniku mimoriadnych originálnych inovatívnych projektov," tvrdí v exkluzívnom rozhovore pre ITAPA Richard Lintner. Ako ďalej dodáva, bez inovácií a pokroku niet cesty vpred. "Napriek tomu, že som skôr konzervatívny človek, inovácie využívam, a to najmä vo svojej práci. Ide napríklad o špeciálne dáta sledovanosti, ktoré používame pri vývoji noviniek v mojej televíznej relácií Citronáda."

Richard "Citrón" Lintner je jedným z top spíkrov tohtoročnej medzinárodnej konferencie ITAPA s podtitulom Právo na úspech a je tiež garanciou, že o inšpirácie a vízie nebude núdza. Richard Lintner vystúpi na ITAPA hneď v úvodnom paneli prvého dňa a hovoriť bude o tajomstve zlatého tímu. Čo stálo za tým, že Richard Lintner, Peter Bondra, Ján Lašák, Miroslav Šatan, či Žigmund Pálfy prekvapili celý hokejový svet? A bude sa dať toto tajomstvo aplikovať aj na verejnú správu? "Princípy fungujú rovnako v každom kolektíve. Verím, že spontánny prístup je fajn, ale až vedomými krokmi sa dá kvalita fungovania kolektívu vylepšiť rýchlejšie a kvalitnejšie," objasnil pre ITAPA Richard Lintner.

Mimochodom, Richard Lintner vystúpi v úvodnom paneli ITAPA 2022 spolu s predsedom vlády SR Eduardom Hegerom, generálnou tajomníčkou služobného úradu rezortu financií Veronikou Gmiterko, či Petrom Kučerom, členom predstavenstva SPP.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie