• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

PSS získala ocenenie za projekt Predveď svoj talent

PSS získala ocenenie za projekt Predveď svoj talent

Ceny Hermes komunikátor roka 2021 poznajú svojich víťazov a PSS je medzi nimi.

8.4.2022 (Webnoviny.sk) - Prvé miesto v kategórií Spoločenská zodpovednosť si odniesol projekt s názvom Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní, ktorý pomáha mladým ľuďom z detských domovov pri štarte do samostatného života. Po úspešnom  prvom ročníku teraz Prvá stavebná sporiteľňa pripravuje jeho pokračovanie.

Projekt "Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní" je určený mladým dospelým vo veku od 18 do 25 rokov, ktorí bývajú alebo bývali v Centrách pre deti a rodiny alebo v Domove na polceste a už onedlho sa budú musieť postaviť na vlastné nohy. Deti, ktoré vyrastali bez rodičov, to pri vstupe do samostatného života nemajú jednoduché a práve tento projekt má ambíciu im pomôcť sa úspešne osamostatniť. "V prvom ročníku sme videli mnoho mladých ľudí, ktorí majú talent, sny a motiváciu sa zlepšovať. Nebolo jednoduché z nich vybrať víťazov. Dobrá skúsenosť a množstvo pozitívnej spätnej väzby nás presvedčilo, že v tomto projekte má zmysel pokračovať aj naďalej," hovorí vedúci odboru komunikácie PSS Jozef Plško.  Projekt Predveď svoj talent a my ti pomôžeme splniť tvoj sen o vlastnom bývaní získal aj cenu Hermes komunikátor roka 2021 v kategórií Spoločenská zodpovednosť.

Mladí ľudia z Centier pre deti a rodiny alebo z Domovov na polceste majú možnosť prihlásiť sa do druhého ročníka projektu do konca apríla. Zapojiť sa je pritom veľmi jednoduché. Stačí odpovedať na 6 otázok, v ktorých opíšu v čom sú dobrí a ako chcú na sebe v budúcnosti pracovať, aby rozvíjali svoj talent. Bez obmedzení. Môže ísť o spev, tanec, programovanie na počítači, môžu ukázať ako sa pripravujú na budúce povolanie, môžu maľovať, diskutovať, či poukázať na svoje športové úspechy.

Tí najtalentovanejší z nich budú mať možnosť predviesť svoj talent pred odbornou porotou naživo už 25. mája. Porota následne vyberie trojicu najtalentovanejších z nich, ktorí získajú stavebné sporenie MôjDOMOV so zaujímavým finančným vkladom a podmienkami, výkonný notebook, ktorý im uľahčí ďalšie štúdium a rozvoj, ale aj možnosti vzdelávania a mentoringu, ktoré im pomôžu pri štarte do samostatného života. Ambasádorkou projektu a predsedníčkou projektu je pani Renáta Názlerová, ktorá sa pomoci ľuďom s ťažším osudom venuje už mnoho rokov.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie