• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Príďte si posilniť imunitu do bratislavského Auparku

Príďte si posilniť imunitu do bratislavského Auparku

Zlepšenie fyzického zdravia, správne dýchanie či väčšia psychická odolnosť - to je len malý zoznam imunitnej nádielky, ktorú teraz prináša svojim zákazníkom jediné štvorhviezdičkové nákupné centrum na Slovensku, Aupark Bratislava.

8.3.2022 (Webnoviny.sk) - Prostredníctvom kampane Everyday Wellness pripravilo pre záujemcov špeciálne kurzy zamerané na metódu otužovania s názvom Wim Hof. Prebiehať budú v dňoch 11.-12. marca 2022 a realizovať ich bude známy inštruktor a kouč, Martin Thám.

Na mrazivú vlnu otužovania naskočilo za posledné mesiace množstvo Slovákov. Bez inštruktážneho dozoru však môžu ich aktivity postupne viesť k rôznym zlým návykom. Zimnú sezónu sa preto nákupné centrum Aupark Bratislava rozhodlo ukončiť tak, ako sa patrí. Spolu s renomovaným inštruktorom, Martinom Thámom, predstaví až 100 záujemcom všetky dôležité postupy zdravého otužovania. Tie naštartujú imunitný systém do prichádzajúcich jarných dní. Fanúšikovia otužovania - začiatočníci aj pokročilí - sa môžu na kurz prihlásiť prostredníctvom prihlasovacieho formulára na stránke www.aupark-bratislava.sk. Počas kurzu sa bude klásť vysoký dôraz na zabezpečenie všetkých hygienických opatrení.

Metóda Wim Hof s Martinom Thámom

Martin Thám rád sprevádza ľudí otužovaním, spokojným vnímaním a správnym dýchaním. Napĺňa ho hľadanie nových ciest, ktoré vedú k väčšej spokojnosti, odolnosti a zdraviu jeho prívržencov. Na Wim Hof metóde trénuje nielen telo, ale aj myseľ a pozornosť.

"V ľadovej vode sa dokážete uvoľniť prostredníctvom pokojného dychu a tichej mysle. Tento princíp viete následne použiť aj v rôznych stresových situáciách. Môj kurz, na ktorý sa teraz môžu záujemci prihlásiť cez Everyday Wellness platformu, naučí začiatočníkov aj pokročilých podstatné prvky Wim Hof metódy, a zároveň im dá príležitosť zažiť Wim Hof dýchanie v sprievode živej hudby a bubnov. Pravidelné praktizovanie tohto dýchania zvyšuje level energie, v tele vytvára príjemný pocit a posilňuje imunitu. Aj v tejto situácií však platí pravidlo – všetkého veľa škodí. Návštevníci kurzu sa dozvedia aj to, prečo nie je vhodné praktizovať metódu Wima Hofa príliš často, " hovorí Martin Thám, kouč a inštruktor Wim Hof Metódy.

Zapojiť sa môžete aj online

Nákupné centrum Aupark Bratislava si pripravilo výzvu aj pre tých, ktorí sa nebudú môcť v danom termíne zúčastniť pripravovaného podujatia. Svojich fanúšikov na instagramovom profile @auparkshoppingcenter vyzýva, aby od 7. do 12. marca zdieľali fotografie zo svojich Wim Hof zážitkov.

Z pomedzi najväčších fanúšikov otužovania následne vyžrebuje jedného výhercu, ktorý získa voucher pre 1 osobu na víkendový pobyt s Martinom Thámom, v hodnote 300 eur. Pobyt zahŕňa stravu, ubytovanie a individuálny kurz Wim Hof metódy.

Nájdite si čas na seba a svoje zdravie. Posilnite svoju imunitu a spríjemníte si dni aktivitami a službami obľúbeného petržalského nákupného centra.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie