• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Premiér Heger vyzdvihol pápežovu srdečnosť, jeho deti mu odovzdali aj ručne vyrobené darčeky

Premiér Heger vyzdvihol pápežovu srdečnosť, jeho deti mu odovzdali aj ručne vyrobené darčeky

Pápež František vysvetlil, že počas každej návštevy sa chce stretnúť s ľuďmi, ktorí sú v núdzi a na okraji spoločnosti.

13.9.2021 (Webnoviny.sk) - Hlava katolíckej cirkvi sa po skončení pondelňajšieho verejného programu odobrala do priestorov Apoštolskej nunciatúry pri Horskom parku. Súčasťou neverejného programu pápeža Františka bolo aj stretnutie s predsedom vlády Eduardom Hegerom (OĽaNO).

Mladí ľudia v politike

Premiér Heger uviedol, že on a jeho rodina absolvovali s pápežom veľmi príjemné stretnutie. Premiér sa pápeža opýtal, s akým posolstvom prichádza pre neho ako predsedu vlády.

Viac o téme: Návšteva pápeža Františka na Slovensku

„Svätý otec vyzdvihol, že na Slovensku vidí aj v politike mladých ľudí, čo teda veľmi pozitívne hodnotil. Páčilo sa mu aj to, že na Slovensku videl veľa mladých ľudí, rodín s deťmi, čo je pre neho veľkým znakom, že Slovensko má pred sebou skvelú budúcnosť,“ povedal Heger.

Kresťanská láska a ľudskosť

Premiér sa pápeža pýtal aj na výber destinácií na Slovensku. Pápež vysvetlil, že počas každej návštevy sa chce stretnúť s ľuďmi, ktorí sú v núdzi a na okraji spoločnosti.

„Tak tomu bude aj na Slovensku, pretože vidí, že v dnešnej dobe sa aj toto dostáva na okraj a je dôležité ukazovať kresťanskú lásku a ľudskosť v záujme o týchto ľudí a pomôcť im,“ povedal Heger.

Predseda vlády dodal, že na záver stretnutia on a jeho rodina odovzdali pápežovi darčeky. „Naše dve dcéry pre pápeža ručne vyrobili mydlo a syn mu odovzdal pohľadnicu s krížom, ktorú urobil,“ povedal Heger. Vyzdvihol pápežovu srdečnosť v tom, že je to človek ľudskosti, ktorý sa zaujíma o každého človeka bez rozdielu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 19. marec 2024

horoskopy na dnes utorok 19 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Urobíte krok k zmene zamestnania. Nebudete vyčkávať a pripomeniete sa i sám. Večer zhodnotíte, čo ste urobili počas dňa. Asi si určíte aj vyššie ciele.

Býk 21.4. - 21.5.

Mali by ste využiť schopnosť získať záujem ľudí okolo seba. Vďaka tomu narastú vaše šance na povýšenie a zlepšenie finančnej situácie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Rozdielnosť vašich predstáv a skutočnosti vyvolá nové problémy a ťažkosti. Môžete si pomôcť, len prestaňte všetko komentovať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vďaka vašej absolútnej sústredenosti sa vám podarí dotiahnuť pracovné záležitosti až do konca. Schôdzku, ktorú ste si dohodli, nezmeškajte.




Všetky Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie