• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Praktické tipy, ktoré vám uľahčia výber svadobných prsteňov

Praktické tipy, ktoré vám uľahčia výber svadobných prsteňov

K nákupu alebo objednávke šperkov sa vám oplatí pristupovať naozaj zodpovedne.

Jedným z najpríjemnejších a najdôležitejších momentov svadobnej prípravy je výber svadobných obrúčok. Zvyk navliekať si prsteň na prstenník sa zachoval ešte z čias starých Rimanov, ktorí verili, že práve vo vnútri tohto prsta je takzvaná „žila lásky“ vedúca priamo k srdcu.

Zdobí vašu ruku krásny zásnubný prsteň už niekoľko mesiacov a je pred vami deň, ku ktorému ste sa spoločne odhodlali? Potom je dôležité vybrať aj šperky, ktoré sú symbolom lásky a večného sľubu.

Výber svadobného prsteňa je veľmi dôležitý predsvadobný moment, ku ktorému je potrebné pristupovať zodpovedne a precízne. A práve odporúčania v tomto článku vám pomôžu pochopiť, ako si vybrať obrúčky a bez problémov sa vyrovnať s touto náročnou úlohou.

Ako zvoliť správnu veľkosť snubného prsteňa

Veľkosti svadobných obrúčok sa rozlišujú podľa šírky, hmotnosti a priemeru. Šírka je základným faktorom. Obe tieto vlastnosti sú pri výbere šperkov ale dôležité.


Samozrejme, rozumným riešením by bolo vyskúšať si tieto zlaté kúsky priamo v obchode. Iba tak pochopíte, čo vám vyhovuje a čo nie. Avšak, dnes je nákup nádherných svadobných prsteňov najbezpečnejšie realizovať online a ideálne s VIPgold.sk


Nezabudnite vziať do úvahy profil a typ dekorácie. Mali by ste si tiež uvedomiť, že zadané parametre jednej značky sa môžu líšiť od iných. V závislosti od počasia a dennej doby sa mení aj veľkosť prstov: do večera často napuchnú a v chlade sa zasa zužujú. Vždy sa však dá obrúčka po čase testovania upraviť, takže žiaden veľký problém, ak sa v odhade o milimeter pomýlite.

Detaily, na ktoré sa nezabúda

Pred výberom svadobných prsteňov si uvedomte, že tento šperk vám bude zdobiť ruku celý život, preto by mal byť univerzálny a pohodlný, odolný a zároveň krásny. Veľké kamene vyzerajú pôsobivo, ale v každodennom živote nie sú príliš praktické.


Zvážte aj štýl svojich základných šperkov, ktoré už máte, aby všetko pôsobilo harmonicky. Neskúšajte si šperky večer alebo v extrémnom chlade, nepite tekutinu pred odchodom do obchodu. To všetko môže ovplyvniť vašu voľbu a viesť k nesprávnemu rozhodnutiu pri veľkosti.


K nákupu alebo objednávke šperkov sa vám oplatí pristupovať naozaj zodpovedne. Vaša láska je ale jedinečná, preto by originálne a exkluzívne mali byť aj vaše svadobné obrúčky. Neponáhľajte sa, všetko si poriadne premyslite a hlavne sa nebojte experimentovať.




Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie