• Dnes je: Utorok 16. apríla 2024 meniny má Dana, Danica

Prague Champs sa blíži. E-športová udalosť roka pre fanúšikov League of Legends sa odohrá v pražskom O2 universum

Prague Champs sa blíži. E-športová udalosť roka pre fanúšikov League of Legends sa odohrá v pražskom O2 universum

Najväčšia udalosť roka pre fanúšikov League of Legends sa chystá v polovici júna v Prahe.

5.5.2022 (Webnoviny.sk) - A zmerať si sily s tými najlepšími hráčmi LoL môžete aj vy. Stačí dať dohromady tím a obstáť v konkurencii. Kvalifikácia je totiž otvorená aj pre amatérske tímy.

Zažiť unikátnu atmosféru svetového League of Legends eventu teraz môžete aj v Česku. V priestoroch O2 universum sa stretnú tisíce fanúšikov a tí najlepší hráči nielen z Česka, ale aj zo zahraničia. Do súbojov sa zapojí aj známy francúzsky League of Legends tím Gamers Origin. Z českých e-športových hviezd sa účastníci môžu tešiť na Dynamo Eclot, eSubu, Entopiq a Sinners.

Unikátnou súčasťou turnaja Prague Champs je otvorená kvalifikácia. Zmerať si sily s tými najlepšími tak môže doslova každý. Stačí s kamarátmi poskladať League of Legends tím a zapojiť sa do kvalifikácie, ktorá prebehne 21. a 22. mája. Štyri najlepšie tímy potom postúpia do duelov s profesionálnymi e-športovými tímami. Štyri absolútne najlepšie z nich si potom zahrajú semifinále a finále na evente Prague Champs.

Trofej pre víťaza turnaja Prague Champs vytvorí popredný český dizajnér Roman Kvita, ktorý v minulosti získal napríklad prestížne ocenenie Red Dot Design Award prezývané dizajnový Oscar.

Mastercard je od roku 2018 globálnym partnerom vydavateľa hry League of Legends Riot Games a svetového šampionátu Worlds v hre League of Legends. Vlani spoločnosť Mastercard rozšírila toto partnerstvo aj o sponzoring finálových bojov na európskej úrovni.

"E-šport je nesmierne dynamické nové odvetvie a Mastercard v ňom hrá dlhodobo dôležitú úlohu. Snažíme sa využívať všetky možnosti, ako gamerom prinášať stále nové a atraktívne benefity a priviesť do Česka turnaj Prague Champs s medzinárodnou účasťou bol ďalší krok, ako vyjsť v ústrety želaniam e-športových fanúšikov," povedal generálny riaditeľ spoločnosti Mastercard pre Slovensko a Českú republiku Michal Čarný. 

V spolupráci s Komerčnou bankou vlani Mastercard vydal špeciálnu e-športovú limitovanú sériu platobných kariet s motívmi hrdinov z hry League of Legends. Táto séria kariet zaznamenala v e-športovej komunite obrovský úspech a preto bude predstavená nová edícia s úplne novými dizajnmi aj tento rok a to práve pri príležitosti konania turnaja Prague Champs.

V novej limitovanej edícii záujemcovia nájdu štyri dizajny, každý s inou postavou z hry League of Legends. Konkrétne ide o šampiónov Jayce, Kai`Sa, Ornn a Taliyah. Dizajny sú k dispozícii od 2. mája na kb.cz/lol.

"E-šport nie je "len hranie hier", je to o prežívaní snov, o diskusiách, oddychu, ocenení výkonu iných, živých prenosoch a vypredaných halách. Zábava, ktorej sa venuje každý desiaty z nás od tínedžerov až po dospelé ženy a mužov. Aj preto spoluorganizujeme najväčší český turnaj pre fanúšikov LOL. A aj preto ponúkame nový rad exkluzívnych dizajnov platobných kariet s hrdinami tejto akčno-strategickej hry. Vďaka karte s týmto dizajnom získate zľavu ako na turnaj, tak aj na vybrané herné produkty ASUS ROG a tešiť sa môžete aj na ďalšie benefity, ktoré k týmto kartám budeme pridávať. Mimochodom, mojou najobľúbenejšou hrdinkou je dcéra prázdnoty KaiSa,"hovorí Jitka Haubová, členka predstavenstva KB a prevádzková riaditeľka.

Pre klientov Komerčnej banky a Mastercard sú priamo na turnaji Prague Champs prichystané exkluzívne benefity. Držitelia platobných kariet Komerčnej banky s motívom League of Legends dostanú zľavu 30 percent na víkendovú vstupenku. Držitelia kariet Mastercard zase môžu využiť špeciálne zážitkové balíčky alebo možnosť donášky občerstvenia priamo na miesto sedenia v rámci arény.

Návštevníci Prague Champs sa môžu tešiť na množstvo sprievodných akcií v rámci herného expa. Samotný turnaj doplnia autogramiády a ďalšie možnosti stretnutia s najlepšími tímami a osobnosťami českej gamingovej scény. Na expe sa predstavia popredné technologické značky a partneri turnaja, nájdete tam herné kútiky, chill zónu a budú sa konať najrôznejšie workshopy.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 16. apríl 2024

horoskopy na dnes utorok 16 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 16. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Pustíte sa do viacerých vecí naraz. Nezostanete sami, určite sa objaví niekto, na koho sa môžete s dôverou obrátiť. Radosť vám urobia príbuzní.

Býk 21.4. - 21.5.

Optimistická správa vám dodá chuť do práce. Teraz máte konečne dôvod angažovať sa. Ak sa chystáte na ďalekú cestu, treba byť čo najopatrnejší. Nevystavujte sa zbytočnému riziku.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Najskôr merajte, potom režte. Dobre zvážte, kým rozhodnete. Zabránite tak neskorším možným komplikáciám. Na depresie nie sú dôvody. Chyťte sa konkrétnej práce.

Rak 22.6. - 22.7.

Je práve vhodný čas odhaliť vaše zámery a úmysly. Máte možnosť konať tak, aby sa všetko vyvíjalo priaznivo. Stretnete niekoho, kto bude mať na vás pozitívny vplyv.




Všetky Horoskopy pre Utorok 16. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie