• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Potraviny KRAJ opäť získali medzinárodné ocenenie „Priateľ zákazníkov“

Potraviny KRAJ opäť získali medzinárodné ocenenie „Priateľ zákazníkov“

Potraviny KRAJ získali už po druhýkrát prestížne medzinárodné ocenenie, ktoré udeľuje organizácia ICERTIAS za vynikajúci vzťah firmy so svojimi zákazníkmi.

7.1.2022 (Webnoviny.sk) - KRAJ sa aj v roku 2022 môže pochváliť ocenením "Priateľ zákazníkov" (Customers Friend Because It’s You We Care About).

Ocenenie udeľuje organizácia ICERTIAS po komplexnej a podrobnej analýze, pričom skúma celkový obraz a vnímanie spoločnosti, jej vzťah so zákazníkmi, dodávateľmi a zamestnancami či kvalitu ponúkaných produktov a služieb. Nominované spoločnosti podliehajú prísnemu výberu i kontrole. Firma musí preukázať, že svojim zákazníkom poskytuje prémiové služby. Reťazec KRAJ prešiel analytickým procesom, v rámci ktorého sa odborníci zameriavali na reputáciu a komunikáciu spoločnosti, ale aj dôveru a skúsenosti zákazníkov. V teste obstál a odniesol si cenu "Priateľ zákazníkov". Analýza prebieha pomocou sekundárnych výskumných metód predpísaných Medzinárodnou obchodnou komorou (ICC) a ESOMAR (Európske združenie pre marketingový výskum a výskum verejnej mienky).

"Naše potraviny KRAJ spĺňajú všetky vysoké štandardy a podmienky potrebné na udelenie prestížneho ocenenia "Priateľ zákazníkov". Nie je náhoda, že sa nám ho podarilo získať už druhýkrát od vzniku reťazca KRAJ. Zákazníkom sa snažíme okrem kvalitných potravín a širokého sortimentu ponúkať aj niečo navyše, či už sú to užitočné a praktické recepty na našich sociálnych sieťach a web stránke alebo vzdelávacie podcasty zamerané na aktívny a zdravý životný štýl či rady pre ľudí trpiacimi potravinovými alergiami, resp. intoleranciami. Okrem toho sa v KRAJi zameriavame aj na sponzoring slovenských športovcov i podporu a rozvoj včelárskeho remesla na Slovensku. Preto verím, že aj v budúcnosti sa bude portfólio spoločensky prospešných projektov naďalej rozširovať, keďže aj tie prispeli k tomu, že si opäť odnášame medzinárodnú cenu. Motivuje nás to neustále sa zlepšovať a aj naďalej prinášať kvalitné služby na vysokej úrovni. Ďakujem tiež našim zamestnancom, vďaka ktorým je nakupovanie v reťazcoch KRAJ zážitkom," hovorí marketingový riaditeľ spoločnosti TERNO real estate Marek Koštrna.

ICERTIAS (International certification associaton) je medzinárodná organizácia so sídlom vo Švajčiarsku, ktorá sa zaoberá výskumom trhu a certifikáciou. Objavuje, certifikuje a odmeňuje spoločnosti, produkty a služby najvyššej kvality. Pôsobí vo viac ako štyridsiatich krajinách sveta.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie