• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Počasie: Juhozápad Slovenska čaká ďalšia víchrica. Wiltrud k nám mieri z Nemecka

Počasie: Juhozápad Slovenska čaká ďalšia víchrica. Wiltrud k nám mieri z Nemecka

Na Slovensku začne silnieť vietor v piatok okolo poludnia, najsilnejšie nárazy vetra by mal Wiltrud priniesť poobede na krajnom juhozápade.

Zdá sa, že s víchricami sa v poslednom období roztrhlo vrece. Po Petre a Ciare Slovensko zasiahne Wiltrud, ktorý prinesie silný vietor najmä na juhozápadné Slovensko. Víchricu prináša hlboká tlaková níž, ktorá sa presúva smerom od Atlantiku západnou Európou a prináša so sebou aj studený front.

V oblasti Beneluxu a západného, či severného Nemecka presahuje aj v nižších polohách rýchlosť vetra 100 km/h. Front pritom postupuje smerom na východ. V Česku a v Rakúsku začal vietor silnieť v piatok ráno.

Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu 1. stupňa, rakúski meteorológovia očakávajú ešte silnejší vietor a výstrahu zvýšili na druhý stupeň.


Na Slovensku začne silnieť vietor v piatok okolo poludnia, najsilnejšie nárazy vetra by mal Wiltrud priniesť poobede na krajnom juhozápade. Nárazy vetra môžu dosahovať rýchlosť 70 až 90 km/h. Vietor zosilnie taktiež na horách, a to najmä popoludní. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal výstrahu 2. stupňa pre okresy Bratislava a Nitra, kde bude vietor dosahovať 85 – 95 km/h. Pre ostatné okresy juhozápadného Slovenska platí výstraha 1. stupňa pred vetrom.


Vietor bude na našom území slabnúť počas večera, ale pokojné počasie dlho nevydrží. Už v nedeľu sa v strednej Európe, vrátane nášho územia rozfúka silný vietor opäť.


Odporúčame:

Počasie na 10 dní




počasie


Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 19. marec 2024

horoskopy na dnes utorok 19 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Urobíte krok k zmene zamestnania. Nebudete vyčkávať a pripomeniete sa i sám. Večer zhodnotíte, čo ste urobili počas dňa. Asi si určíte aj vyššie ciele.

Býk 21.4. - 21.5.

Mali by ste využiť schopnosť získať záujem ľudí okolo seba. Vďaka tomu narastú vaše šance na povýšenie a zlepšenie finančnej situácie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Rozdielnosť vašich predstáv a skutočnosti vyvolá nové problémy a ťažkosti. Môžete si pomôcť, len prestaňte všetko komentovať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vďaka vašej absolútnej sústredenosti sa vám podarí dotiahnuť pracovné záležitosti až do konca. Schôdzku, ktorú ste si dohodli, nezmeškajte.




Všetky Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie