• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Počas MS v hokeji budú v Bratislave platiť špeciálne parkovacie preukazy, dostanú ich len niektorí

Počas MS v hokeji budú v Bratislave platiť špeciálne parkovacie preukazy, dostanú ich len niektorí

Parkovacie obmedzenia sa týkajú zóny ohraničenej Jégého, Trnavskou, Bajkalskou a Záhraníckou ulicou.

BRATISLAVA 21. marca (WebNoviny.sk) - Počas hokejových majstrovstiev sveta v Bratislave na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu budú platiť špeciálne parkovacie preukazy. O preukaz môže požiadať osoba, ktorá má v zóne prevádzku alebo byt.

Obmedzené parkovanie

Žiadateľ musí predložiť okrem občianskeho preukazu aj nájomnú zmluvu, respektíve list vlastníctva. Preukazy sa budú vydávať od pondelka 1. apríla v úradných hodinách v kancelárii prvého kontaktu miestneho úradu na Mierovej 21. Informovala o tom bratislavská mestská časť Ružinov na svojej webovej stránke.

V blízkosti Zimného štadióna Ondreja Nepelu bude od piatka 10. mája do nedele 26. mája obmedzené parkovanie. Obmedzenia sa týkajú zóny ohraničenej Jégého, Trnavskou, Bajkalskou a Záhraníckou ulicou.

Policajné kontroly

Pri vstupe do zóny bude autá kontrolovať polícia. Mestská polícia bude vykonávať aj ďalšie pravidelné kontroly. Obyvateľom s trvalým pobytom v zóne stačí na preukázanie sa občiansky preukaz. V lokalite tak budú môcť parkovať len obyvatelia s trvalým pobytom a držitelia parkovacieho preukazu.

Majstrovstvá sveta v hokeji 2019 sa uskutočnia na Slovensku od 10. mája do 26. mája v Bratislave a Košiciach. Naposledy boli hokejové majstrovstvá sveta na našom území v roku 2011.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie