• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

PCR test v Bratislave zoženiete už za menej ako 37 €

PCR test v Bratislave zoženiete už za menej ako 37 €

Najlacnejší PCR test na Slovensku ponúka Rýchlotest-COVID.

19.4.2021 (Webnoviny.sk) - Najlacnejší PCR test na Slovensku ponúka Rýchlotest-COVID.sk. Ide o projekt, ktorý vznikol z pozitívnej skúsenosti slovenskej vývojárskej spoločnosti Vacuumlabs s interným testovaním. Rýchlotest COVID má dnes viac ako 6-mesačnú expertízu s antigénovým a PCR testovaním vo významných firmách ako VÚB, KIA, Pixel Federation, Dedoles, Softec, ako aj testovaním verejnosti na 18 mobilných odberových miestach. K 31. marcu 2021 otestoval vyše 250 000 klientov.


Ak sa otestujete v niektorom z odberných miest Rýchlotest COVID, získate za najlepšiu cenu nadštandardný prístup školených zamestnancov pri maximálnej bezpečnosti a bez čakania.


Rýchlotest COVID prevádzkuje dokopy 20 odberných miest v Bratislave a Košiciach. Väčšina z nich sú tzv. „štátne MOMky”, na ktorých sa môžu ľudia otestovať zadarmo. V MOMkách od Rýchlotest COVID sa ale nečaká. Objednáte si test na presný čas a výsledok dostanete pohodlne mailom.


PCR testovanie je zatiaľ dostupné iba v Bratislave na dvoch odberných miestach: v Digital Parku v Petržalke a v Sky Parku v Starom meste. Jednotlivci si môžu najspoľahlivejší test kúpiť už od 36,90 €, čo je najnižšia cena na Slovensku. V prípade firemného testovania je dokonca možné dosiahnuť ceny už od 27,90 €. V blízkej dobe bude ponuka Rýchlotest COVID doplnená o slinné testy a lacné PCR testovanie dostupné aj v Košiciach.


Pozrite si ponuku testov od Rýchlotest-COVID.sk


PCR test Bratislava

  • bezkonkurenčná cena 36,90€
  • najspoľahlivejší test
  • objednanie na presný čas a výsledok do 24 hodín
  • certifikát v slovenčine, angličtine aj nemčine a potvrdenie pre pendlerov
  • odber v priestoroch Sky Park alebo Digital Parku


Antigénový test premium

  • cena 24,90€
  • vysokokvalitný AG test
  • objednanie na presný čas
  • výsledok cez SMS a email v slovenčine, angličtine a potvrdenie pre pendlerov
  • odber v priestoroch Sky Park alebo Digital park


Antigénový „štátny” test

  • zadarmo
  • objednanie na presný čas
  • výsledok cez email
  • certifikát v slovenčine
  • odber na jednej z 15 MOM v Bratislave alebo 3 MOM v Košiciach


Testovanie pre firmy

  • firemné PCR (od 27,90 €) aj AG testovanie (od 3,50 €) na mieru
  • prídeme za vami a všetko vybavíme u vás
  • výhodné ceny
  • individuálny prístup

Viac o Rýchlotest COVID


Spoločnosť Rýchlotest COVID má viac ako 6-mesačné skúsenosti s?AG testovaním a?popri testoch v?MOM-kách zabezpečuje pravidelné testovanie významných firiem s desiatkami až stovkami zamestnancov na Slovensku, ako je VÚB, KIA, Pixel Federation, Dedoles, Softec a?Vacuumlabs. K?31. marcu 2021 otestoval vyše 250 000 klientov.


Rýchlotest COVID poskytuje prácu 200 ľuďom, z ktorých väčšina predtým prišla o prácu kvôli pandémii. Všetci prešli školením a v spolupráci s odborným zdravotníckym personálom pod dohľadom medicínskych garantov (Via Clinic, Salvus, Interklinik a Zdravotnícke zariadenie Švehlík) poskytujú ľuďom pri testovaní prvotriednu službu.


Odberné miesto Rýchlotest COVID v Sky Parku od 14.4 otvorilo aj jedinú dostupnú galériu na Slovensku – MOM gallery. Na nadrozmerných fotografiách, viditeľných aj z ulice, sa dozviete viac o príbehoch ľudí, ktorí počas pandémie prišli o živobytie, no dnes sú súčasťou kvalifikovaného testovacieho tímu.


Informačný servis



Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie