• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Partnerstvo v bankopoistení pre slovenský trh

Partnerstvo v bankopoistení pre slovenský trh

VÚB banka a poisťovňa Generali oznámili posilnenie partnerstva skupiny Intesa Sanpaolo s európskym lídrom v poistení, skupinou Generali.

22.11.2022 (Webnoviny.sk) - VÚB banka a poisťovňa Generali oznámili posilnenie partnerstva skupiny Intesa Sanpaolo s európskym lídrom v poistení, skupinou Generali, na slovenskom trhu s cieľom ďalej poskytovať komplexnú ponuku pre rodiny a firmy.

Toto partnerstvo spája dobrú znalosť potrieb zákazníkov a rozvinutú obchodnú sieť VÚB s rozsiahlymi skúsenosťami Generali s vývojom a ponukou poistných produktov. Tento model služieb dosiahol dôležitý míľnik - 20 rokov vzájomnej spolupráce.

"Naše partnerstvo prinieslo klientom mnoho výhod a ako banka sme schopní pokryť ich poistné potreby na všetkých našich pobočkách. Už teraz sa tešíme na dosahovanie nových cieľov s ďalšími službami a digitalizovanými riešeniami, aby sm ešte viac posilnili výnimočnú zákaznícku skúsenosť v segmente bankopoistenia," povedal Martin Techman, vrchný riaditeľ úseku Retailové bankovníctvo vo VÚB.

"Spolu s tímom VÚB Banky sme v roku 2002 vybudovali základy bankopoistného segmentu na slovenskom trhu. Pre toto dlhodobé partnerstvo založené na efektívnej spolupráci, profesionalite, kvalitných produktoch a proklientskych službách, sme sa stali celoživotným partnerom tisícok klientov, ktorým poskytujeme riešenia na mieru. Posilnenie už existujúcej spolupráce je ďalším krokom k tomu, aby sme našim klientom naďalej prinášali to najlepšie na trhu, stáli pri nich v každej dôležitej životnej situácii a napĺňali tak našu víziu celoživotného partnera," povedal Roman Juráš, Country Manager Generali Group pre Českú republiku a Slovensko.

Na posilnenie bankopoistenia bola vytvorená aj nová zastrešujúca značka "BE PROTECTED". Jeho grafický dizajn so starostlivo vybranou typografiou intuitívne a priamo umocňuje posolstvo konceptu ochrany a hodnotu, ktorú tieto produkty prinášajú klientom banky.

O VÚB banke

VÚB je členom bankovej skupiny Intesa Sanpaolo. VÚB banka prevádzkuje 129 retailových pobočiek, 33 firemných pobočiek, 11 hypotekárnych centier po celom Slovensku a 1 pobočku v Českej republike.

O skupine Intesa Sanpaolo

Intesa Sanpaolo je popredná talianska banková skupina – slúžiaca rodinám, firmám a reálnej ekonomike – s významným medzinárodným zastúpením. Charakteristický obchodný model Intesa Sanpaolo z nej robí európskeho lídra v oblasti Wealth Management, Protection & Advisory, ktorý sa výrazne zameriava na digitálne a fintech. Efektívna a odolná banka ťaží zo svojich továren na produkty v úplnom vlastníctve v oblasti správy aktív a poistenia. Silný záväzok skupiny ESG zahŕňa poskytovanie pôžičiek vo výške 115 miliárd EUR do roku 2025 komunitám a na zelenú transformáciu a 500 miliónov EUR v príspevkoch na podporu ľudí, ktorí to najviac potrebujú, čím sa Intesa Sanpaolo stavia na svetového lídra z hľadiska sociálneho vplyvu. Intesa Sanpaolo sa zaviazala, že do roku 2030 dosiahne Net Zero pre svoje vlastné emisie a do roku 2050 pre svoje úverové a investičné portfóliá. Intesa Sanpaolo, angažovaná patrónka talianskej kultúry, vytvorila svoju vlastnú sieť múzeí, Gallerie d’Italia, ktoré budú hostiť umelecké dedičstvo banky a ako miesto pre prestížne kultúrne projekty.

Novinky: group.intesasanpaolo.com/en/newsroom/news

Twitter: @intesasanpaolo

LinkedIn: linkedin.com/company/intesa-sanpaolo

O Generali Slovensko

Poisťovňa Generali pôsobí na Slovensku od roku 1996. Za ten čas si vybudovala povesť jedného z popredných poskytovateľov poistenia. Má pozíciu tretej najväčšej poisťovne na slovenskom trhu s najvyšším rastom trhového podielu spomedzi svojich konkurentov. Generali je univerzálna poisťovňa poskytujúca produkty životného aj neživotného poistenia fyzickým a právnickým osobám.

O skupine Generali

Generali je jedným z najväčších globálnych poskytovateľov poistenia a správy aktív. Bola založená v roku 1831 a je prítomná v 50 krajinách sveta s celkovým príjmom z poistného vo výške 75,8 miliardy EUR v roku 2021. S približne 75 000 zamestnancami obsluhujúcimi 67 miliónov zákazníkov má Skupina vedúce postavenie v Európe a rastúcu prítomnosť v Ázii a Latinská Amerika. Základom stratégie Generali je jej celoživotný partnerský záväzok voči zákazníkom, dosiahnutý prostredníctvom inovatívnych a personalizovaných riešení, najlepšej zákazníckej skúsenosti vo svojej triede a jej digitalizovaných globálnych distribučných schopností. Skupina plne začlenila udržateľnosť do všetkých strategických rozhodnutí s cieľom vytvoriť hodnotu pre všetky zainteresované strany a zároveň vybudovať spravodlivejšiu a odolnejšiu spoločnosť.

Novinky: generali.com/media/press-releases/all

Twitter: @GENERALI

LinkedIn: linkedin.com/company/generali

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie