• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Parallaxis sa stáva súčasťou skupiny Neit Group

Parallaxis sa stáva súčasťou skupiny Neit Group

Neit Group vstupom do spoločnosti Parallaxis rozširuje svoje portfólio služieb v oblasti aplikačných riešení a to na platforme Salesforce, ktoré mieni dodávať na českom aj slovenskom trhu.

8.9.2022 (Webnoviny.sk) - Skupina Neit Group dokončila investorský vstup do spoločnosti Parallaxis. Vďaka tomu rozšíri svoje portfólio o riešenia postavené na obchodnej platforme Salesforce, ktorá je zameraná na riadenie zákazníckych vzťahov, a pokrýva všetky procesy obchodu, marketingu, ecommerce, B2B a B2C.

Skupina sleduje aktuálne trendy v oblasti vývoja aplikácií, ktoré zásadne pomáhajú firmám zvýšiť ich flexibilitu a efektivitu v nasadzovaní IT riešení. Aktuálne je to prechod na cloudové technológie a smerovanie na čím viac silnejúci trend "low-code/no-code" platforiem.

"Nárast podielu cloudových služieb je v Českej aj Slovenskej republike v posledných rokoch na vzostupe, a to pomerne rýchlo. Medzi rokmi 2014 a 2021 došlo k nárastu o 29 % v ČR a o 17 % v SR. Podiel cloudového CRM je zatiaľ nízky. V roku 2021 ho využívalo iba 7 % českých a 10 % slovenských spoločností. Toto predstavuje veľký potenciál na rozvoj riešení v oblasti obchodných a marketingových procesov a rýchlejšej digitálnej transformácie spoločností, na čom sa plánujeme v spoločnosti Parallaxis podieľať." hovorí Roman Karak, CEO a zakladateľ spoločnosti Parallaxis.

"Kombináciou znalostí Salesforce platformy na strane Parallaxisu a aktuálnych skúseností s dodávkou rozsiahlych IT projektov, znalostí dátových integrácií a spracovania dát v rámci skupiny Neit Group, prinesieme zákazníkom komplexné riešenia, ktoré sú nasadené v krátkom čase a dokážu sa rýchlo prispôsobiť na potreby spoločností. A to nie len v oblasti CRM ale v širokej škále biznis procesov." dodáva Rastislav Mičík, predseda predstavenstva Neit Group.

"Tento krok nám zabezpečí posílení postavení v oblasti poskytování cloudových služeb a low-code/no-code aplikací.” doplňuje Robert Ernest, člen predstavenstva Neit Group.

Štatistiky Eurostat

https://ec.europa.eu/eurostat/databrowser/view/isoc_cicce_use/default/table?lang=en

V roku 2014 využívalo v ČR platené cloudové služby 15 % spoločností s 10 a viac zamestnancov.

V SR 19 %.

Iba 3 % spoločností v oboch krajinách používalo cloudové CRM.

V roku 2020 používalo platené služby už 29 % spoločnosti v ČR a 26 % v SR.

V minulom roku tento počet ešte narástol a dosiahol 44 % v ČR a 36 % v SR.

O skupine Neit Group

V roku 2018 sa spojily firmy MAIND a Neit Consulting a vytvorily spoločný obchodný holding Neit Group. Spoločnosti skupiny Neit Group sa primárne zaoberajú dodávkou služieb a riešení v oblasti Business Intelligence, DWH, ODS a dátových integrácii.

Okrem toho MAIND vyvíja produkt Data Logistic Platform - DaLoP, čo je platforma na podporu práce s dátami a rýchleho vývoja aplikácii.

Neit Consulting sa zaoberá aj vývojom vlastných low-code/no-code aplikácií: Team assistant na efektívnu automatizáciu firemných procesov a Regina na zjednodušenie výkazníctva finančných inštitúcií smerom k centrálnym bankám.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie