• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Okolie a parkovisko SND čakajú počas leta stavebné úpravy. Treba rátať aj s obmedzeniami

Okolie a parkovisko SND čakajú počas leta stavebné úpravy. Treba rátať aj s obmedzeniami

Parkovisko SND bude počas letných mesiacov úplne uzatvorené pre verejnosť aj zamestnancov divadla.

27.6.2022 (Webnoviny.sk) - V súvislosti s výstavbou komplexu Eurovea 2 budú na parkovisku SND aj priľahlých komunikáciách prebiehať stavebné úpravy, ktoré na svoje náklady realizuje developer. Výsledkom bude nová dopravná infraštruktúra v celom okolí divadla, ktorá zvýši komfort návštevníkov SND.

Prvé práce sa začali na príjazdovej ceste k parkovisku SND už v júni. Pre návštevníkov a zamestnancov však nepredstavujú výraznejšie obmedzenia. Tie prídu až začiatkom júla - dotknú sa vodičov motorových vozidiel, cyklistov aj chodcov.

"Hlavné stavebné úpravy a obmedzenia prebehnú v letných mesiacoch počas divadelných prázdnin, keď je divadlo zatvorené, čím sa vyhneme návštevníckemu diskomfortu. Výsledkom obmedzení a plánovaných prác budú nové príjazdové komunikácie k divadlu, nové chodníky, osvetlenie aj parkovací systém, čo práve naopak prispeje k lepšiemu diváckemu pohodliu,” hovorí generálny riaditeľ SND Matej Drlička.

Časový harmonogram a rozsah prác bude v období od 1. júla do 31. augusta nasledovný:

Od júla bude prebiehať úprava komunikácií na uliciach Čulenova a Pribinova, ktoré prinesú výraznejšie dopravné obmedzenia. Vstup na Pribinovu ulicu z Landererovej ulice bude povolený len dopravnej obsluhe, zamestnancom SND a Pribinova 19, ako aj obyvateľom tu bývajúcim.

Od 2. júla bude pre verejnosť úplne uzatvorený vjazd do Eurovea garáží (pod Cinema City) z Pribinovej ulice. Táto uzávera pre dopravu potrvá do konca roka.

Parkovisko SND bude pre návštevníkov júlových predstavení v SND k dispozícii do nedele 3. júla do 16:00. Po tomto čase sa rampy na parkovisko uzamknú a SND odporúča divákom večerného predstavenia využiť alternatívne možnosti parkovania v okolí.

Do 3. júla do 16:00 je preto nutné vyparkovať z parkoviska všetky vozidlá. Uzávera parkoviska potrvá do konca augusta.

Obmedzenia sa dotknú aj cyklistov a peších, ktorým SND odporúča počas celého leta budovu SND obchádzať po Olejkárskej ulici a úplne sa tak vyhnúť Pribinovej ulici. 

Od 4. júla do konca augusta bude pre všetkých, vrátane cyklistov a peších, kompletne uzatvorená príjazdová cesta na parkovisko SND ako aj celé parkovisko.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 18. marec 2024

horoskopy na dnes pondelok 18 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Silnejúca intuícia bude vhodne podporovaná. Vyriešenie zamotanej situácie, ku ktorej ste nemálo prispeli, je na obzore. Venujte sa tvorivej činnosti, môžete dosiahnuť pekné výsledky.

Býk 21.4. - 21.5.

Nemali by ste dlho otáľať s rozhodnutím. Niekto na to netrpezlivo čaká. Priveľmi nešpekulujte a urobte to, čo cítite. Môžete sa spoľahnúť na intuíciu, že vám správne poradí.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Kto nepracuje, nič nepokazí. Držte sa dnes tohto hesla po celý deň. Pri roztržkách radšej ustúpte. Najlepším spoločníkom bude pre vás nejaká kniha.

Rak 22.6. - 22.7.

To, že dokážete spontánne rozhodovať, je dobre pre vašu prácu. Je výhodné byť rýchlejší ako tí ostatní. Popritom však nestrácajte chladnú hlavu, aby ste nevyrobili nijakú hlúposť.




Všetky Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie