• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Odohrali sme najhorší zápas sezóny, hovorí Vernon de Marco a sklamaný tréner Weiss pre prehru vyvodí dôsledky

Odohrali sme najhorší zápas sezóny, hovorí Vernon de Marco a sklamaný tréner Weiss pre prehru vyvodí dôsledky

Slovenský majster nestrelil v prvých dvoch dueloch H-skupiny ani jeden gól.

16.9.2022 (Webnoviny.sk) - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava nezvíťazil ani vo svojom druhom zápase skupinovej časti Európskej konferenčnej ligy 2022/2023, vo štvrtok prehral na pôde arménskeho FK Pjunik Jerevan 0:2.

"Belasí" sú po dvoch dueloch na dne tabuľky H-skupiny so ziskom jediného bodu, pričom doposiaľ nestrelili ani jeden gól. Hlavný tréner Vladimír Weiss st. bol z výkonu svojich zverencov sklamaný.

Tréner vyvodí dôsledky

"Gratulujem súperovi k zaslúženému víťazstvu. Pjunik bol lepší, my sme neukázali prakticky nič, z čoho vyvodím dôsledky. Inkasovali sme dva góly po strelách spoza šestnástky, vtedy sa rozhodlo o zápase. Ale opakujem, súper bol lepší a vyhral zaslúžene," uviedol kouč Slovana na klubovom webe.

Oba góly inkasoval bratislavský tím v prvom polčase v rýchlom slede, brankára Adriána Chovana prekonali v 35. a 37. minúte Artak Dašjan a Yusuf Otubanjo.

Najhorší zápas sezóny

"Musíme si úprimne povedať, že sme odohrali najhorší zápas celej sezóny. Už dlho sme takto zle nehrali. Neboli sme dobrí s loptou ani fyzicky, počas celého priebehu sme boli málo aktívni a strácali sme ľahké lopty. Neboli sme ani dostatočne nebezpeční a ani sme dobre nebránili. Samozrejme, aj ja beriem zodpovednosť za svoj výkon. V nedeľu nás čaká veľmi ťažký zápas, na ktorý sa musíme v hlave nastaviť. To, čo sa stalo dnes, sa nesmie opakovať. Fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť, sme sa po zápase ospravedlnili za dnešný výkon. Vážime si, že boli s nami aj v ťažkých chvíľach, aj keď si dnes od nich zaslúžime kritické slová," povedal kriticky Vernon de Marco.

Čaká ich švajčiarsky líder

Najbližšie sa Slovan Bratislava predstaví v EKL až 6. októbra vo švajčiarskom Bazileji, ktorý v doterajších dvoch dueloch nestratil ani bod a je lídrom tabuľky. O týždeň neskôr 13.10. úradujúci slovenský šampión privíta švajčiarskeho súpera doma.

Slovan Bratislava hral v skupinovej časti EKL aj vlani, vtedy z F-skupiny nepostúpil ďalej. Trikrát sa v minulosti predstavil aj v skupine Európskej ligy, v ročníkoch 2011/2012, 2014/2015 a 2019/2020 zostal bez postupu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie