• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

O kilečku 2 už čoskoro rozhodnú poslanci, návrh z dielne SaS zahŕňa aj podnety od samotných podnikateľov

O kilečku 2 už čoskoro rozhodnú poslanci, návrh z dielne SaS zahŕňa aj podnety od samotných podnikateľov

Zmeny pritom pôvodne mali platiť už od mája tohto roka.

8.6.2022 (Webnoviny.sk) - O druhom balíčku opatrení na zlepšenie podnikateľského prostredia pod názvom Kilečko 2 budú poslanci podľa všetkého definitívne hlasovať na nadchádzajúcej júnovej schôdzi parlamentu.

SaS už pripravuej Kilečko 3

Vláda ho odobrila ešte začiatkom februára tohto roka a v prvom čítaní bol materiál schválený na marcovej schôdzi.

Ako pre agentúru SITA uviedol Odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Národnej rady SR, predkladateľ, teda minister hospodárstva Richard Sulík, písomne požiadal o zaradenie vládneho návrhu zákona až do programu nadchádzajúcej júnovej schôdze Národnej rady SR.

Túto informáciu potvrdilo aj Ministerstvo hospodárstva SR s tým, že zároveň pracuje na Kilečku 3, ktoré plánuje predstaviť v najbližších týždňoch.

Zlepšenie podnikateľského prostredia

Hlavným cieľom zákona je všestranná podpora podnikateľského sektora, odbúravanie nadmernej regulačnej záťaže a uľahčovanie podnikania v rôznych oblastiach hospodárstva.

Z takmer 2 500 podnetov, ktoré rezort hospodárstva dostal od podnikateľov, sa do materiálu napokon dostalo 198 opatrení.

Išlo o zmeny, ktoré vytvárajú priaznivejšie podnikateľské prostredie, avšak zároveň nemajú významný vplyv na rozpočet verejnej správy.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie