• Dnes je: Štvrtok 25. apríla 2024 meniny má Marek

Nový McDonalds na bratislavských Nivách obslúži aj motoristov v širšom centre mesta

Nový McDonalds na bratislavských Nivách obslúži aj motoristov v širšom centre mesta

Do franšízovej siete McDonalds pribudla úplne nová prevádzka.

30.9.2021 (Webnoviny.sk) - Dnešným dňom otvára spoločnosť McDonalds na Slovensku svoju v poradí 36. reštauráciu, ktorá sa zaradí do portfólia licenčných prevádzok.

Tých je aktuálne 23 vrátane prevádzky na novootvorených NIVÁCH v Bratislave. Ide o vôbec prvú reštauráciu na Slovensku, ktorá je napojená na autobusovú stanicu. Svojím zákazníkom ponúkne nielen štandardný servis v priestoroch prevádzky, ale ako jediná v širšom centre mesta bude obsluhovať vodičov automobilov cez McDrive.

V poradí sedemnásta prevádzka v hlavnom meste bude súčasťou novej budovy, ktorá v sebe spája autobusovú stanicu a moderné nákupné centrum a vytvára multifunkčný projekt NIVY.

Návštevníci sa tak môžu tešiť na príjemné spojenie nákupov či cestovania s návštevou obľúbenej reštaurácie v geometrickom dizajne. Súčasťou interiéru bude obľúbená kaviarenská časť McCafé s ponukou kvalitnej kávy a chutných dezertov. Sme veľmi radi, že i napriek neľahkej situácii v gastro segmente spojenej s pretrvávajúcou pandémiou môžeme naším zákazníkom sprístupniť túto novú a jedinečnú reštauráciu novej generácie v tejto atraktívnej bratislavskej lokalite. Tentokrát v hlavnom meste a priamo v priestoroch dlho-očakávaného, novootvoreného a moderného komplexu NIVY. Ide tak o vôbec prvú našu prevádzku v rámci Slovenska, ktorá je v úzkom spojení s autobusovou stanicou. Veríme, že svojou ponukou, servisom a celkovým dizajnom interiéru, bude spríjemňovať návštevu komplexu nielen Bratislavčanom, ale aj mnohým návštevníkom cestujúcim z iných miest, hovorí Richard Boháč, Development Manager pre McDonalds na Slovensku. Nová prevádzka disponuje kapacitou 171 miest na sedenie s celkovou rozlohou 511 štvorcových metrov. Zároveň spĺňa všetky štandardy modernej reštaurácie, inak nazývanej ako reštaurácie novej generácie. Tie sú koncipované s ohľadom na trvalú udržateľnosť, pretože okrem moderných technológií sú ich štandardom napríklad LOV fritézy s až 40 % úsporou oleja (ten následne putuje na ďalšie energetické spracovanie), grily na mäso s nižšou spotrebou energie, ekologickejšej mraziarenské chladiče či šetrné LED osvetlenie. Návštevníci môžu využiť napríklad i samoobslužné kiosky, zabezpečujúce digitálne a rýchle objednanie si všetkých jedál z ponuky vrátane McCafé. Takisto práve cez samoobslužné kiosky môžu zákazníci pri každom nákupe prispieť aj na aktivity neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities, ktorá pomáha s rekonštrukciami detských oddelení v nemocniciach po celom Slovensku. Prevádzku tejto reštaurácie bude zabezpečovať licenčný partner, ktorý nie je v rodine McDonalds úplným nováčikom. V jeho portfóliu sa už nachádza reštaurácia McDonald’s v bratislavskom Auparku. S potešením otváram celkom novú prevádzku v atraktívnej lokalite na NIVÁCH s očakávanou vyššou frekvenciou návštevnosti. Zákazníci tu budú mať k dispozícii všetky benefity McDonalds reštaurácie vrátane obsluhy motoristov cez McDrive, ako jediného v rámci širšieho centra mesta. Mám radosť z tejto výnimočnej lokality, odkiaľ budeme zákazníkom čoskoro jedlo doručovať aj prostredníctvom služby McDelivery. Celý môj tím sa teší na nové priestory a všetkých zákazníkov, ktorým sa budeme snažiť prinášať rodinnú atmosféru, kvalitnú ponuku jedál a vysoko profesionálny servis, aby sme im spríjemňovali aj prípadné chvíle čakania počas cestovných presunov, dodáva Andrej Barčák, vlastník licencie pre prevádzkovanie McDonalds reštaurácií na Slovensku.

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Stredu 24. apríl 2024

horoskopy na dnes stredu 24 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Stredu 24. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Najkritickejšie bude ráno. Len sa nezariekajte a nesľubujte nič, čo by vás mohlo neskôr mrzieť. Večer nájdete niečo, o čom ste si mysleli, že je navždy stratené.

Býk 21.4. - 21.5.

Dnes dostanete návrh, za ktorý sa oplatí bojovať. Obavy odložte, nemáte čo stratiť. Ak budete teraz príliš skromní, premárnite fantastickú príležitosť.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Ešte stále máte dosť energie, aby ste presadili to, na čom vám veľmi záleží. Musíte však postupovať rýchlo a s plným nasadením. Nemusíte sa ľakať prípadnej prekážky, ľahko ju prekonáte.

Rak 22.6. - 22.7.

Nedajte sa dnes nachytať na hruškách. Ktosi by bol veľmi rád, keby sa mu podarilo dostať vás do úzkych. Snažte sa takticky vymanévrovať z ošemetnej situácie. Nedajte sa vyprovokovať.




Všetky Horoskopy pre Stredu 24. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie