• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Nové chladničky Miele sú komfortné, flexibilné a energeticky úsporné

Nové chladničky Miele sú komfortné, flexibilné a energeticky úsporné

Spoločnosť Miele predstavuje novú generáciu voľne stojacich chladničiek, ktoré pomáhajú predchádzať plytvaniu potravinami a ponúka aj množstvo ďalšieho komfortného vybavenia.

28.4.2023 (SITA.sk) - Šalát vyzerá zvädnutý, mrkva je gumová a ani jablko, starostlivo vybrané na trhu, už nie je chrumkavé. Vyhodiť ich? Až príliš často znie odpoveď "áno".

Aby ste tomu mohli zabrániť, je potrebné mať chladničku so správnym systémom čerstvosti. Spoločnosť Miele predstavuje novú generáciu voľne stojacich chladničiek, ktoré pomáhajú predchádzať plytvaniu potravinami a ponúka aj množstvo ďalšieho komfortného vybavenia, napríklad inovatívnu mraziacu zónu, ktorú je možné flexibilne využiť v prípade potreby aj na chladenie.

Nová generácia voľne stojacich chladničiek K 4000 ponúka funkciu PerfectFresh Active, ktorá poskytne vynikajúce skladovacie podmienky. Vďaka tomuto systému vydrží ovocie a zelenina až päťkrát dlhšie čerstvé ako v bežných priehradkách na zeleninu.

Dokonalá súhra chladného vzduchu okolo nuly a potrebnej vlhkosti sa postarajú o dlhšiu čerstvosť potravín. Potrebná klíma je zaistená vďaka aktívnemu zvlhčovaniu pomocou jemnej vodnej hmly, ktorá pokrýva potraviny v zásuvke a dodatočne chráni aj kvalitu a vitamíny. Toto aktívne zvlhčovanie je známe predovšetkým z profesionálnej sféry, na chladenie zeleniny v supermarketoch. Od minulého roka je PerfectFresh Active najdôležitejšou inováciou v generácii vstavaných chladničiek K 7000 a teraz je k dispozícii aj u obľúbených voľne stojacich spotrebičov Miele.

Jemná vodná hmla sa uvoľňuje z nádržky priamo do zásuvky každých 90 minút a pri každom otvorení dvierok. Pretože spotreba vody je veľmi nízka, má ľahko čistiteľná nádržka objem iba 120 ml, a teda nezaberá veľa miesta. Vďaka nízkym teplotám tiež nedochádza ku kontaminácii a nádržku stačí dopĺňať každé dva až tri mesiace.

Najlepšia izolácia po dlhú dobu životnosti

Generácia K 4000 hrá najvyššiu ligu aj v oblasti energetickej účinnosti: vybrané modely chladničiek s mrazničkou z tohto radu získali na energetickom štítku hodnotenie A*, a tým aj najlepšiu možnú triedu energetickej účinnosti. Tu značka Miele stavila na obzvlášť kvalitnú izoláciu s jadrom z oxidu kremičitého (kyseliny kremičitej), látky organického pôvodu s dobrými ekologickými vlastnosťami. Použitím tejto veľmi kvalitnej izolácie zaisťuje Miele dlhodobé zachovanie vysokej energetickej účinnosti po celú dobu životnosti spotrebiča.

Mrazenie alebo chladenie – podľa potreby

V lete nemáte dostatok miesta na množstvo čerstvých potravín na grilovanie, a v zime sa zase veľké Vianočné menu nezmestí do chladničky. Vďaka novej funkcii Freeze&Cool je kombinácia chladničky a mrazničky ešte flexibilnejšia ako kedykoľvek predtým a umožňuje využiť mraziacu časť ako chladiacu zónu. Teplotu je možné nastaviť buď pre mrazené potraviny v rozmedzí -25 °C až -15 °C, alebo ako rozšírenie chladiaceho priestoru na -2 °C až +14 °C, čo je praktické najmä pre milovníkov rýb a morských plodov: optimálne sa skladujú pri teplote -2 °C až 0 °C. Vďaka flexibilnému nastaveniu teploty (priamo na spotrebiči alebo prostredníctvom aplikácie Miele) je možné uložiť aj potraviny, ktoré do chladničky nepatria, ako sú zemiaky, citrusové plody alebo uhorky.

Generácia chladničiek K 4000 je flexibilná aj v ďalších oblastiach: uľahčite si skladovanie potravín s delenou policou FlexiBoard. Prednú časť sklenenej police je možné jednoducho zasunúť pod zadnú a nie je nutné ju ukladať mimo chladničku. Týmto spôsobom v prednej časti rýchlo vznikne miesto na vysoké nádoby ako napr. hrnce alebo fľaše. Okrem toho sú police vo dvierkach pohodlne nastaviteľné – bez toho, aby sa potraviny v policiach prevrátili alebo aby ste ich museli vybrať.

Ceny za dizajn ešte pred uvedením na trh

Nová generácia tiež posúva hranice v oblasti designu. Vysoko kvalitné dvierka spotrebičov z nerezovej ocele a skla idú ruka v ruke s jedinečným konceptom osvetlenia FlexiLight 2.0, ktorý umožňuje rovnomerné osvetlenie bez oslnenia pomocou nastaviteľných svetelných modulov. Tento prémiový vzhľad presvedčil aj porotcov udeľujúcich ceny Red Dot Design Award a iF Design Award. Spotrebiče boli ocenené ešte pred uvedením na trh.

Pôsobivá je aj široká škála farebných prevedení v kombinácii s rôznymi variantmi otvárania dvierok s madlom alebo bez rukoväte. Okrem klasickej bielej ("BrilliantWhite") je to predovšetkým edícia Blackboard s popisovateľným povrchom alebo grafitovo šedá*. Táto nová varianta zaisťuje okrem iného harmonickú kombináciu so vstavanými prístrojmi Miele. Vďaka nerezovej oceli, variantu BlackSteel a radu modelov s nerezovým vzhľadom v základnej triede je ponuka mimoriadne rozsiahla a ponúka tú správnu chladničku pre akýkoľvek štýl interiéru.

V závislosti od modelu sú nové voľne stojace chladničky k dispozícii vo výške od 125 do 201 cm. Cena kombinovaných spotrebičov je od 689 eur (nezáväzne odporúčaná predajná cena).

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie