• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Niekoľko okresov musí zatvoriť stredné školy aj druhý stupeň ZŠ, rozhodli hygienici

Niekoľko okresov musí zatvoriť stredné školy aj druhý stupeň ZŠ, rozhodli hygienici

Hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva SR Daša Račková v tlačovej správe 26. novembra informovala, že hlavný hygienik SR Ján Mikas vyzval všetkých 36 RÚVZ, aby v prípade alarmujúcej situácie v regióne uzatvárali školy.

Regionálne úrady verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Dolnom Kubíne a Lučenci plošne prerušia od utorka 30. novembra vyučovanie vo svojich územných obvodoch na stredných školách a na druhom stupni základných škôl.

Prerušenie prezenčného vyučovania sa týka okresov Dolný Kubín, Tvrdošín, Námestovo a Lučenec. Vyplýva to z zverejnených vyhlášok vo vestníku vlády SR na stránke Ministerstva vnútra SR.

Výučbu prerušuje od stredy 1. decembra aj RÚVZ v Banskej Bystrici pre okresy Banská Bystrica a Brezno. Výučbu majú od pondelka prerušenú na základe RÚVZ aj školy v okrese Rožňava a Vranov nad Topľou.

Hovorkyňa Úradu verejného zdravotníctva SR Daša Račková v tlačovej správe 26. novembra informovala, že hlavný hygienik SR Ján Mikas vyzval všetkých 36 RÚVZ, aby v prípade alarmujúcej situácie v regióne uzatvárali školy. RÚVZ majú pri plošnom zatváraní škôl vo svojich územných obvodoch jeho plnú podporu.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa


Počasie