• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Nespokojný zákazník napadol v Bratislave taxikára, suma za jazdu sa mu zdala privysoká

Nespokojný zákazník napadol v Bratislave taxikára, suma za jazdu sa mu zdala privysoká

Pri pokuse o útek spôsobil škodu aj na vozidle taxíku vo výške asi tisíc eur.

28.7.2021 (Webnoviny.sk) - Zákazník v Bratislave napadol taxikára, nepáčila sa mu cena za jazdu. Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 27-ročnému Viktorovi V. z Bratislavy pre trestný čin výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

Incident sa odohral v utorok 27. júla približne o 6:20 v Starom Meste. Taxikár odviezol zákazníka na Landererovu ulicu, kde si od neho vypýtal 17 eur za jazdu. Obvinený však so sumou nesúhlasil a uviedol, že zaplatí len sedem eur.

Následne sa snažil z vozidla utiecť, v čom mu chcel taxikár zabrániť. „Obvinený pristúpil k taxíku a cez pootvorené okno viackrát udrel taxikára do tváre a ramena," uviedla polícia. Napadnutý taxikár sa snažil z auta vystúpiť, obvinený mu v tom však kopnutím do dverí zabránil a utiekol. Taxikárovi spôsobil na vozidle Dacia Logan škodu vo výške 1 000 eur.

Obvinený skončil v rukách polície. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. Za takéto konanie mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie