• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Napriek pandémií zaznamenali v rekreačnej oblasti Kurinec rekordnú návštevnosť aj tržby (video)

Napriek pandémií zaznamenali v rekreačnej oblasti Kurinec rekordnú návštevnosť aj tržby (video)

Komplex navštívilo o takmer 13-tisíc ľudí viac ako v minulom roku a tržby boli vyššie o približne 120-tisíc eur.

18.9.2021 (Webnoviny.sk) - V rekreačnej oblasti Kurinec - Zelená voda pri Rimavskej Sobote mali po minulom roku opäť rekordnú letnú sezónu.

Ako pre agentúru SITA uviedla ekonómka Technických služieb mesta Rimavská Sobota Oľga Fabová, tržby budú oproti roku 2020, keď dosiahli 350-tisíc eur, vyššie približne o 120-tisíc eur, pričom ešte nemajú finančne uzatvorené prevádzky bufetov.

Letná sezóna prebiehala podľa ekonómky veľmi dobre, bez komplikácií s dobrým počasím, čo sa prejavilo v návštevnosti hlavne domácich rekreantov najviac v stanovom tábore a kempe.

Vyťaženosť kempu aj tábora

Celková návštevnosť bazénového komplexu bola počas uplynulého leta viac ako 68-tisíc ľudí, v minulom roku to bolo 60-tisíc. Stanový tábor navštívilo 16 300 osôb oproti 11 700 v roku 2020.

Stanový tábor a kemp bol v mesiacoch júl a august stopercentne vyťažený,“ konštatovala Fabová s tým, že pre maximálny záujem domácich rekreantov o stanový tábor bolo potrebné rozšírenie plochy stanového tábora a elektrických prípojok.

Novinky v areáli

Pre zvýšenú návštevnosť sme ako správcovia zabezpečili kontajnerové toalety a opravili sme opaľovaciu plochu okolo 25-metrového bazéna. Zmenili sme vstup do stanového tábora z opačnej strany kúpaliska, aby nebol spoločný s bazénovým komplexom, kde sme zaviedli elektrickú bránu a kamerový monitoring vstupu,“ doplnila ekonómka.

V súčasnosti Technické služby opravujú komunikácie okolo bazénového komplexu a prístupové chodníky okolo oplotenia z vonkajšej časti.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie