• Dnes je: Utorok 16. apríla 2024 meniny má Dana, Danica

Na diaľnici D2 horel kamión, ale pre požiar museli hasiči úplne odstaviť aj časť D1

Na diaľnici D2 horel kamión, ale pre požiar museli hasiči úplne odstaviť aj časť D1

Požiar vypukol na vozidle pravdepodobne pre technickú poruchu.

25.8.2021 (Webnoviny.sk) - Na diaľnici D2 v smere do Malaciek v stredu ráno horel kamión. Ako informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti, oznámenie o horiacom kamióne prijali na linke 158 v stredu 25. augusta o 6:22.

Úsekom treba prechádzať opatrne

„Všetky záchranné zložky sa okamžite dostavili na miesto. Oheň sa podarilo zakrátko uhasiť, k zraneniu osôb, našťastie, neprišlo," uviedla polícia. Pravdepodobnou príčinu vzniku požiaru bola technická porucha nákladného vozidla.

Na uvedenom úseku je uzatvorený pravý jazdný pruh, vozidlá však prejdú bez zdržania. „Napriek tomu však žiadame vodičov, aby pri prejazde zvýšili opatrnosť a jazdili bezpečne," uzavrela polícia.

Oheň zachvátil aj auto s mäsom

Doprava je pre horiaci kamión obmedzená aj na rýchlostnej ceste R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom v katastri obce Tekovská Breznica, kde plamene zachvátili nákladné auto prevážajúce mäso. Pri požiari sa nikto nezranil. Rýchlostná cesta R1 je však v uvedenom úseku na 89. kilometri úplne uzavretá.

Ako informuje operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), v čase príchodu hasičov bolo v plameňoch celé vozidlo. Požiar už hasiči lokalizovali a prebiehajú likvidačné práce. Na mieste je polícia, zamestnanci Národnej diaľničnej spoločnosti a smeruje tam aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov HaZZ.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 15. apríl 2024

horoskopy na dnes pondelok 15 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 15. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Objavia sa síce starosti, ale veľmi rýchlo aj dobrý priateľ. Už večer sa zasmejete nad problémom, ktorý sa vám zdal neriešiteľný. Počítajte so závisťou.

Býk 21.4. - 21.5.

Rátajte s prekvapením, ktoré môže pozitívne ovplyvniť váš ďalší život. Máte zvýšený prídel energie, a preto by bolo múdre, keby ste našli nejaký vhodný spôsob na jej uplatnenie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Vec, ktorú by ste chceli dnes vyriešiť, vyzerá dosť zložito. Ale námaha sa vyplatí, pretože už teraz máte úspech, takmer zaručený. Predovšetkým ak zoslúdadíte city s rozumom.

Rak 22.6. - 22.7.

Máte dojem, že vaša snaha a námaha nie je náležite ocenená. Nemali by ste podľahnúť márnomyselnosti, veď čo robíte, robíte aj pre seba. Výsledky budú vašou najväčšou odmenou.




Všetky Horoskopy pre Pondelok 15. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie