• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Mladú ženu ťahal vlak niekoľko metrov, nohu jej privreli dvere

Mladú ženu ťahal vlak niekoľko metrov, nohu jej privreli dvere

Trnavčanka naskakovala do vlaku, ktorý sa už rozbiehal.

8.2.2023 (SITA.sk) - Žena z Trnavy sa v utorok večer pokúsila naskočiť do posledných dverí osobného vlaku, ktorý sa už rozbiehal smerom do Trenčína. Pri naskakovaní jej však dvere privreli nohu a vlak ju niekoľko desiatok metrov ťahal.

Nebezpečný incident

Nakoniec sa jej noha uvoľnila a 33-ročná žena skončila v koľajisku. Ako informovala trnavská polícia, pri nebezpečnom incidente utrpela len zranenia pravej nohy. Privolaní záchranári ju potom previezli na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

Policajná hliadka na mieste vykonala dychové skúšky nielen so samotnou aktérkou, ale aj s rušňovodičom a personálom železníc. Všetky boli s negatívnym výsledkom.

Pokuta za priestupok

„Policajti si ženu za jej nerozvážne konanie a porušenie zákona predvolajú a budú ju riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok jej môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti. Pre túto mimoriadnu udalosť mali v utorok večer meškanie dva osobné vlaky a jeden rýchlik.

Polícia v súvislosti s incidentom pripomína, že nastupovať je možno len do vlaku, ktorý stojí. Naskakovaním do rozbiehajúceho sa vlaku cestujúci riskuje nielen vysokú pokutu, ale ohrozuje aj vlastný život.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 18. apríl 2024

horoskopy na dnes stvrtok 18 april 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 18. apríl 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Dnes budete mať nákupnú horúčku. Saturn vám prinesie finančné straty, a preto sa radšej obmedzte len na nevyhnutné veci. Večer budete výborným spoločníkom.

Býk 21.4. - 21.5.

Dnes vám planéty pomôžu uplatniť vaše praktické schopnosti. Určite niečo vo svojom okolí zlepšíte a úplne prerobíte. Do práce sa vám podarí zapojiť aj najbližších.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Najlepšie výsledky dosiahnete práve vďaka priamočiarosti a otvorenosti. Padli ste do oka vplyvnej osobe, ktorá vám chce pomôcť. Je na vás, či ponúknutú pomoc prijmete.

Rak 22.6. - 22.7.

Tento deň najlepšie využijete, ak sa budete venovať tvorivej práci. Tu môžete svoju fantáziu neobmedzene využívať. Dobré výsledky budete dosahovať aj v štúdiu.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 18. apríl 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie