• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Mesto Trnava okresalo počet ľudí v kanceláriách a pri sobáši môže byť naraz len osem ľudí

Mesto Trnava okresalo počet ľudí v kanceláriách a pri sobáši môže byť naraz len osem ľudí

Preventívne opatrenia berie mesto zodpovedne, a preto pristúpilo aj k ich sprísneniu.

15.10.2020 (Webnoviny.sk) - Mesto Trnava zaviedlo niekoľko ďalších opatrení na obmedzenie šírenia ochorenia COVID-19. V kanceláriách mestského úradu bude vždy len jeden zamestnanec, počas sobášov v obradnej sieni radnice bude najviac osem ľudí a na pohreboch na cintoríne na Kamennej ceste najviac tridsať ľudí.

Mesto Trnava ako prevádzkovateľ bikesharingu podľa hovorkyne radnice Veroniky Majtánovej ukončuje štvrtkom 15. októbra sezónu zdieľaných bicyklov, pretože nie je možné zabezpečiť ich dezinfekciu medzi jednotlivými výpožičkami.

Vopred sa treba objednať

„Preventívne opatrenia berieme zodpovedne a okrem doterajších krokov sme pristúpili aj k tomu, že v kancelárii bude vždy iba jeden zamestnanec. Pokiaľ spolu v jednej miestnosti pracuje viac osôb, budú sa od pondelka 19. októbra na týždňovej báze striedať v práci na úrade a z domu,“ povedala prednostka Mestského úradu v Trnave Katarína Koncošová.

Mestský úrad na Trhovej ulici zostáva pre verejnosť otvorený. Klientom zmerajú telesnú teplotu, každý musí mať rúško a použiť dezinfekciu rúk. Budovu radnice na Hlavnej ulici je možné navštíviť len vo vopred dohodnutom čase.

Sobášna sieň nemá kapacitu

Počas sobášov v obradnej sieni radnice bude môcť byť vzhľadom na jej rozlohu prítomných len osem osôb vrátane sobášiaceho poslanca a matrikárky.

Vnútorné športoviská sú v súlade s opatrením Úradu verejného zdravotníctva pre verejnosť zatvorené. Vonkajšie zostávajú podľa Majtánovej otvorené, treba však na nich dbať na zvýšenú hygienu rúk, dodržiavanie odstupov a nosenie rúška.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie