• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Matovič nemá rád faloš a strojenosť Čaputovej, ale nadávať jej do amerických k***** je podlosť najhrubšieho zrna

Matovič nemá rád faloš a strojenosť Čaputovej, ale nadávať jej do amerických k***** je podlosť najhrubšieho zrna

Robert Fico na nedávnom proteste tvrdil, že povie pravdu o vražde Jána Kuciaka a ľudia vraj budú prekvapení.

3.5.2022 (Webnoviny.sk) - Predseda Smeru – sociálnej demokracie (Smeru-SD) Robert Fico sa priznal, že pozná vraha investigatívneho novinára Jána Kuciaka. Vo svojom profile na sociálnej sieti to konštatuje minister financií a líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič.

„Skorumpovaný zločinec Fico sa nechal na mítingu navozených ľudí v Nitre na 1. mája počuť, že ,My raz povieme, kto Kuciaka zabil. A budú všetci šokovaní!´ Konečne sa verejne priznal k tomu, o čom roky mnohí z nás vôbec nepochybujú, že objednávateľa vraždy dobre pozná," napísal Matovič.

Na spomínanom proteste odzneli aj vulgárne nadávky zo strany jeho účastníkov na adresu prezidentky Zuzany Čaputovej. Matovič sa slovenskej hlavy štátu v tejto súvislosti zastal. „Pani prezidentku nemám rád.

Nemám rád jej faloš a strojenosť. Avšak hecovať ľudí na mítingu, aby jej nadávali do ,amerických kur*ev´, ako to cez víkend robil úchylák Blaha, je podlosť najhrubšieho zrna," doplnil líder OĽaNO.

Fica a jeho výroky o Kuciakovi by mala riešiť prokuratúra. Poslanci už vyzvali Žilinku, aby začal konať

Poslanci Národnej rady SR Peter Pollák ml. a Andrej Stančík (obaja OĽaNO) vyzývajú Generálnu prokuratúru SR, aby začala konať vo veci výrokov Roberta Fica (Smer-SD) o Jánovi Kuciakovi.


V tlačovej správe to uviedol Matúš Mandrák z mediálneho tímu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO).

„Fico na proteste tvrdil, že povie pravdu o vražde Jána Kuciaka a ľudia vraj budú prekvapení. V prípade, že Fico vie, kto dal zavraždiť Jána a Martinu, mal by okamžite vypovedať na polícii, ako mu káže zákon.


Fico už prekonal všetky čiary slušnosti a morálky. Zdá sa, že prekonáva aj hranice zákona,“ konštatoval Stančík. Pollák ml. preto vyzval generálneho prokurátora Maroša Žilinku, aby v tejto veci začal okamžite konať.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie