• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Matovič konečne prehovoril: Zvláštny život covidový.

Matovič konečne prehovoril: Zvláštny život covidový.

Najprv zburcujú nenávisť voči mne, a teraz to mám zázrakom zvrátiť.

Premiér Igor Matovič tvrdí, že tí, ktorí ho mesiac lynčovali za plošné testovanie ľudí na ochorenie COVID-19, aktuálne volajú po výnimkách z lockdownu pre tých, ktorí budú mať test.

„Akosi záhadne si nevedia uvedomiť, že počas plošného testovania sme mali presne to – lockdown s výnimkou pre tých, ktorí mali test. Jasné, rád by som išiel presne tou cestou, ale to by niekto nemohol totálne zlyhať s nákupom testov, t.j. nemáme potrebné milióny testov,“ uviedol premiér na sociálnej sieti.

Ako ďalej uviedol, verejne ho niektorí zaprisahávali, že akékoľvek plošné testovanie už musí byť len striktne dobrovoľné.


V súčasnosti ho, ako tvrdí, tí istí vyzývajú, aby sa plošne testovali horiace okresy. „Nechápem už vôbec. Najprv zburcujú v ľuďoch až nenávisť voči mne a plošnému testovaniu, a teraz to ja mám nejakým zázrakom zvrátiť,“ skonštatoval Matovič.


Takto vyzerá nebezpečný populizmus počas epidémie ... doplatia naň stovky nevinných ľudí životmi a tisícky trvalými zdravotnými následkami. Nemorálne, neľudské, ale pre mnohých populárne.

Pellegrini vyzval Matoviča, aby odovzdal riadenie krajiny niekomu inému

Pandemický semafor je hotový, Krajčí ho chce verejnosti predstaviť po schválení vládou

Medzi Matovičom a Čaputovou sa začal otvorený konflikt. Eskaluje rýchlejšie ako medzi expremiérmi a hlavou štátu

Čaputová mala radšej priamo vyzvať Matoviča, aby odstúpil (komentár)



Najčítanejšia najnovšia správa


Počasie