• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Matovič by mohol predstaviť nových členov vlády, Krištúfková zrejme nebude ministerkou práce

Matovič by mohol predstaviť nových členov vlády, Krištúfková zrejme nebude ministerkou práce

Predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár zároveň potvrdil, že kandidát strany Štefan Holý je stále v hre o post ministra dopravy.

10.3.2020 (Webnoviny.sk) - Budúci premiér a líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič by mohol mená členov vlády predstaviť v stredu 11. marca. Povedal to líder hnutia Sme rodina Boris Kollár po utorkovom štvorhodinovom rokovaní s Matovičom.

„Dnes som s Igorom Matovičom rokoval štyri hodiny. Ak to, na čom sme sa dohodli, schvália aj ostatní partneri, myslím si, že by zajtra mohol predstaviť konkrétne mená budúcej koalície,“ priblížil Kollár. Podľa jeho slov mal ísť Matovič po ich vzájomnom stretnutí za predsedom strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richardom Sulíkom.

Predseda hnutia Sme rodina zároveň potvrdil, že kandidát hnutia Štefan Holý je „stále v hre“ o post ministra dopravy. Niektorí partneri s nomináciou Holého nesúhlasia pre jeho napojenie na podnikateľa Vladimíra Poóra.

Kollár taktiež uviedol, že jeho hnutie má záujem o post ministra práce, sociálnych vecí a rodiny. Petra Krištúfková, ktorá sa s obsadením tohto postu najčastejšie spomína, však podľa jeho slov nie je kandidátkou na túto funkciu, pretože nechce ísť do exekutívy.

Viac k téme: Matovičova vláda (OĽaNO-Sme rodina-SaS-Za ľudí)

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie