• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Matovič by mal Sulíka odvolať z ministerského postu sám, myslí si Eštok

Matovič by mal Sulíka odvolať z ministerského postu sám, myslí si Eštok

Poslanec NR SR Igor Kašper zo Sme rodina v dnešnej diskusnej relácii Sobotné dialógy uviedol, že je presvedčený, že vláda zostane štyri roky v terajšom zložení.

19.12.2020 (Webnoviny.sk) - Premiér Igor Matovič (OĽaNO) by mal ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) odvolať sám, ak si stojí za svojimi vyjadreniami. Uviedol to v dnešnej diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Sobotné dialógy poslanec Národnej rady SR (NR SR) Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).

Tiež podotkol, že ak strane Sloboda a Solidarita záleží, ako tvrdí, aby mohla vo vláde presadzovať svoj program a hodnoty, tak by mala bez problémov Sulíka stiahnuť a dosadiť iného ministra.

Poslanec NR SR Igor Kašper (Sme rodina) je však presvedčený, že vláda štyri roky zostane aj v tom zložení, ako je. Na otázku, či by mal minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) podať demisiu, odpovedal, že Sulík a premiér Igor Matovič (OĽaNO) by si mali svoje problémy vykonzultovať.


Premiér Matovič v diskusnej relácii rádia Expres Braňo Závodský 17. decembra naživo vyzval Sulíka, aby do Vianoc podal demisiu. Ako povedal, dôvodom je „neschopnosť” ministra hospodárstva nakúpiť potrebné antigénové testy.


Mrzí ma, že máme za idiota ministra hospodárstva, ktorý nie je schopný nakúpiť testy. Naozaj ma to mrzí, možno som zlý premiér, ale tieto následky nemienim ďalej znášať,” uviedol Matovič.

My sme do vlády neprišli plakať, ale tvrdo pracovať. Reaguje SaS na ostré slová Matoviča

Matovič nazval Sulíka idiotom a vyzval ho, aby do Vianoc podal demisiu

Situácia je napätá, ale Mesežnikov verí, že vládna koalícia vydrží do ďalších volieb

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie