• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Máte radi jedinečné burgery z McDonald’s? Odteraz už aj na foodpanda.sk!

Máte radi jedinečné burgery z McDonald’s? Odteraz už aj na foodpanda.sk!

Každá skúsená manželka pozná obľúbené jedlá svojho manžela.

28.1.2022 (Webnoviny.sk) - Hamburger, cheeseburger, hranolčeky, tri nápoje, mliečny koktail, káva a jeden koláč – takto vyzerala ponuka v úplne prvej reštaurácii, ktorú si v roku 1948 bratia Dick a Mac McDonaldovci otvorili v kalifornskom San Bernardine. Nemohli tušiť, že práve položili základ pre svetovo najrozšírenejšiu sieť rýchleho občerstvenia. Za desiatky rokov pribudli tisícky prevádzok po celej planéte, zmnohonásobila sa ponuka v jedálnom lístku – jedna vec však zostala nemenná: rýchlosť. Nepretržité a rýchle vydávanie jedál, pomenované "fast food", je dodnes jedným zo základných pilierov, na ktorých úspech McDonalds stojí.

Rýchlosť plus rýchlosť rovná sa...

... spojeniu dvoch hráčov, ktorí majú rýchlosť v popise práce. foodpanda môže s nadšením oznámiť, že po necelom polroku svojho pôsobenia na slovenskom trhu sa do jej portfólia dostáva práve McDonalds. Je to výborná správa pre všetkých, ktorí milujú nezameniteľné burgery, dlhé hranolčeky, chrumkavé kuracie nugetky, svieže šaláty... Jednoducho, aj tu platí známe: ak nemôžete prísť vy do McDonalds, príde McDonalds k vám. Privezený usmiatym kuriérom, ktorý sa pri vašich dverách objaví, ako je vo foodpande štandardom – do polhodiny od objednania.

Zo vzájomnej spolupráce majú radosť aj obe zúčastnené strany. "Uvedomujeme si, že zvládnuť donášku našej ponuky si vyžaduje najmä dobrú logistiku a spoľahlivý servis. Preto kladieme veľký dôraz na výber našich partnerov, ktorí musia spĺňať prísne kritériá. Sme radi, že môžeme dnes označiť aj foodpandu za nášho nového doručovacieho partnera. Veríme, že naša spolupráca prinesie zákazníkom rýchly a kvalitný servis, vďaka ktorému ocenia najmä doručený chuťový zážitok," hovorí Lucia Poláčeková, hovorkyňa McDonalds na Slovensku.

Radosť netají ani Petr Indra, CSO Dáme jídlo a foodpanda Slovensko: "Sme hrdí, že sme mohli nadviazať spoluprácu s McDonalds na našej platforme. Skúsenosti z dlhoročnej spolupráce v Českej republike pod značkou Dáme jídlo potvrdzujú, že spojenie rýchleho občerstvenia s ultrarýchlym doručením je garanciou úspechu a spokojnosti našich zákazníkov."

Spojenie rýchleho s rýchlym boduje všade vo svete

Je veľmi pravdepodobné, že spolupráca foodpandy a McDonalds pôjde v rovnako úspešných šľapajach, ako také isté spolupráce doručovateľských služieb a svetovej jednotky v rýchlom občerstvení, ktoré roky fungujú pod materskou platformou Delivery Hero. Celkovo v rámci celej skupiny je McDonalds na špici v objeme predaných a dovezených jedál. U nás to platí obdobne. Už po niekoľkých týždňoch od vstupu na slovenský trh sa jasne rysoval "víťaz" medzi objednávkami Slovákov: naprieč celým Slovenskom doručuje foodpanda najčastejšie práve burgery. Možnosť objednať si ich už aj z McDonalds zrejme ešte zvýši ich doterajší "náskok".

Tak teda – s chuťou do toho!

Šestnásť v Bratislave, štyri v Košiciach, po dve v Žiline, Trnave, Nitre a Prešove a po jednej v Martine, Banskej Bystrici a Trenčíne: zo všetkých pobočiek McDonalds vám foodpanda bleskovo doručí vašu objednávku až k dverám. Vy si už len urobte miesto na stole. Dobrú chuť!

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie