• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Mars Central Europe prešiel z Prahy do Bukurešti na podporu SOS dediniek

Mars Central Europe prešiel z Prahy do Bukurešti na podporu SOS dediniek

Zamestnanci spoločnosti Mars CE sa spojili pre dobrú vec s cieľom podporiť dlhodobého charitatívneho partnera – SOS dedinky.

20.8.2021 (Webnoviny.sk) - Cieľom výzvy bolo "prejsť" vzdialenosť z Prahy do Bukurešti, do ktorej sa započítali kroky všetkých účastníkov. Takmer 300 zamestnancov prešlo spolu viac než 144 000 000 krokov, čo predstavuje vzdialenosť 104 000 km, aby podporili ľudí v núdzi. Za splnenie cieľa spoločnosť Mars Central Europe daruje SOS dedinkám sumu 5 000 eur, ktorá sa rozdelí medzi všetky štyri trhy, na ktorých pôsobí: Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko.

Spoločnosť sa svojimi ambicióznymi aktivitami dlhodobo snaží prispievať k budovaniu planéty, na ktorej môžu všetci ľudia prosperovať a urobiť niečo nielen pre samotnú planétu, ale aj pre seba a svoje komunity. Jednou z takýchto aktivít bola aj firemná výzva, počas ktorej zamestnanci spravili niečo pre svoje zdravie a zároveň prispeli na dobrú vec.

"Minulý rok bol pre všetkých veľmi náročný. Pre obmedzenia a povinnosť pracovať z domu prestalo veľa ľudí športovať a zabudli sa o seba starať. Keď sa život začal znovu pomaly vracať do normálnych koľají, chceli sme motivovať našich zamestnancov k aktívnejšiemu životu, aby urobili niečo prospešné pre seba aj pre tých, ktorí majú v živote menej šťastia. Bolo úžasné vidieť takú veľkú účasť a silného tímového ducha," povedala Zuzana Lošáková, riaditeľka pre vonkajšie vzťahy pre strednú Európu v spoločnosti Mars.

Cieľom výzvy "Kráčame, dávame" bolo prejsť cez strednú Európu po sčítaní všetkých krokov účastníkov, ktorí sa do nej zapojili, a po ceste sa dozvedieť zaujímavé fakty o tomto regióne. Pôvodným zámerom bolo prejsť celkom 1 363 km, čo predstavuje vzdialenosť medzi Prahou a Bukurešťou. Zamestnanci spoločnosti Mars CE napokon urobili viac než 144 000 000 krokov a nachodili 104 000 km, čím sa im podarilo výrazne prekročiť pôvodný cieľ tejto výzvy. Spoločnosť tak dosiahla stanovený cieľ a svojmu dlhodobému charitatívnemu partnerovi SOS dedinky teraz venuje sumu 5 000 eur. Finančný dar bude rovnakým dielom rozdelený medzi všetky štyri trhy, na ktorých Mars CE pôsobí.

"Táto výzva zmenila moju každodennú rutinu, pretože miesto sedenia nad notebookom som urobil niečo pre svoje zdravie. Zo začiatku to bolo ťažké; po pár dňoch som začínal byť nervózny, keď mi môj krokomer ukazoval menej než 10 000 krokov. Najlepším pocitom bolo, že sme spravili niečo pre svoje zdravie a zároveň podporili dobročinnú vec. Navyše sme sa pri tom dobre zabavili a v rámci tímu sme sa pri sledovaní svojich denných výkonov navzájom inšpirovali, provokovali a podporovali," skonštatoval Josef Bauer z víťazného tímu z Českej republiky.

Jindra Šalátová, národná riaditeľka organizácie SOS detské dedinky pre Českú republiku, dodala: "Dlhodobé partnerstvo so spoločnosťou Mars si skutočne veľmi vážime. A to, že môžeme v našej práci nerušene pokračovať aj v týchto ťažkých časoch, je pre nás ešte vzácnejšie. Len vďaka dlhodobej podpore našich verných darcov dokážeme pomáhať tisícom zraniteľných detí v núdzi a dať im šancu vyrastať v rodinách."

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie