• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Krik, ťahanie za vlasy aj úder do hlavy. Bittó Cigániková tvrdí, že ju poslankyňa Tabák napadla

Krik, ťahanie za vlasy aj úder do hlavy. Bittó Cigániková tvrdí, že ju poslankyňa Tabák napadla

Chvíľu sa zdalo, že je po všetkom, ale nebolo tomu tak. „Po chvíli sa vrátila, aby mi sediacej bez slova vrazila taký úder do hlavy, aký len tenistka vie dať pravačkou a opäť odišla,“ priblížila ďalej Bittó Cigániková

Poslankyňa a predsedníčka Výboru NR SR pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková (SaS) podáva trestné oznámenie na kolegyňu z pléna parlamentu Romanu Tabák (klub Sme rodina) za fyzické napadnutie. Uviedla to v statuse na sociálnej sieti Facebook.

Verbálne útoky

K incidentu malo dôjsť na koncerte v jednom bratislavskom podniku, kde bola s manželom a kamarátmi. „Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla Tabák,“ začala Bittó Cigániková svoj opis udalosti.

Podľa vlastných slov sa jej počas niekoľkých nechutných verbálnych útokoch ako tak darilo zachovať si chladnú hlavu a nedať sa vyprovokovať, ale Tabák vraj pokračovala. „Keďže sa skrývala v šiltovke, dala som jej ju dole, nech všetci vidia, aká ‚inteligencia‘ reprezentuje svojich voličov v parlamente,“ pokračuje v rozprávaní Bittó Cigániková.

Ťahanie za vlasy

Myslela si, že Tabák si uvedomí, že sa na ňu ľudia dívajú čo stvára, a že sa ukľudní. Ale nestalo sa tak. „Pani poslankyňa Tabák zareagovala maximálnym využitím svojej mentálnej kapacity a teda ako zvieratko. Začala ma ťahať za vlasy a fyzicky napádať,“ priblížila poslankyňa za stranu SaS s tým, že celý čas sedela a nijako útok neopätovala.

Poslankyni Tabák vraj len dookola opakovala, či je normálna, nech sa ukľudní a nech ju pustí. Ale vraj bola v takom animálnom amoku, že nevedela prestať a nevedela sa absolútne ovládať. „Ľudia na ňu kričali, aby prestala, ťahali ju odo mňa, ale ona niekoľko minút neustále útočila a ešte sa aj postavila, aby mala lepšiu ‚páku‘ pri ťahaní,“ uviedla Bittó Cigániková.

Chvíľu sa zdalo, že je po všetkom, ale nebolo tomu tak. „Po chvíli sa vrátila, aby mi sediacej bez slova vrazila taký úder do hlavy, aký len tenistka vie dať pravačkou a opäť odišla,“ priblížila ďalej Bittó Cigániková s tým, že v sobotu skončila na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku.


Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Pondelok 18. marec 2024

horoskopy na dnes pondelok 18 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Silnejúca intuícia bude vhodne podporovaná. Vyriešenie zamotanej situácie, ku ktorej ste nemálo prispeli, je na obzore. Venujte sa tvorivej činnosti, môžete dosiahnuť pekné výsledky.

Býk 21.4. - 21.5.

Nemali by ste dlho otáľať s rozhodnutím. Niekto na to netrpezlivo čaká. Priveľmi nešpekulujte a urobte to, čo cítite. Môžete sa spoľahnúť na intuíciu, že vám správne poradí.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Kto nepracuje, nič nepokazí. Držte sa dnes tohto hesla po celý deň. Pri roztržkách radšej ustúpte. Najlepším spoločníkom bude pre vás nejaká kniha.

Rak 22.6. - 22.7.

To, že dokážete spontánne rozhodovať, je dobre pre vašu prácu. Je výhodné byť rýchlejší ako tí ostatní. Popritom však nestrácajte chladnú hlavu, aby ste nevyrobili nijakú hlúposť.




Všetky Horoskopy pre Pondelok 18. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie