• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Kouč Ramsay musel po prvom tréningu urobiť tri zmeny v tíme, Jaroš, Čajkovský ani Godla na MS v hokeji nepôjdu

Kouč Ramsay musel po prvom tréningu urobiť tri zmeny v tíme, Jaroš, Čajkovský ani Godla na MS v hokeji nepôjdu

Súčasťou reprezentácie SR bude aj reprezentant do 18 rokov Rastislav Eliáš.

20.4.2022 (Webnoviny.sk) - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay musel po prvom tréningovom dni na kempe v Trenčíne spraviť až tri zmeny. Káder opustili brankár Denis Godla aj obrancovia Christián Jaroš a Michal Čajkovský a už sa k nemu ani nepripoja.

Informuje o tom oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

Jaroša a Čajkovského ťažko nahradia

"Christián Jaroš má zranený členok. Má na ňom výrastok, nemôže si obuť ani korčuľu a na piatok ma už dohodnutú operáciu v Košiciach. Michal Čajkovský komunikoval so svojím klubom v Novosibirsku a agentom. Bolo mu povedané, že v prípade zranenia mu nebude obnovený kontrakt, preto sa rozhodol, že zostane doma, aby neriskoval zranenie. Denis Godla to skúsil na jednom tréningu, má však dlhodobé zranenie, natiahnutý sedací sval, ktorý pokračuje až do triesla. Nebude s nami pokračovať,“ objasnil asistent generálneho manažéra Oto Haščák a doplnil: "Je to náročné, pretože človek skladá káder dlhú dobu a keď sa to na prvom tréningu začne rozpadávať, tak je to frustrujúce. Samozrejme, aj s týmto treba počítať, ale musím povedať, že tí dvaja obrancovia mali byť do základu a hrať top štyri na majstrovstvách sveta. Bude ich ťažké nahradiť, ale musíme sa s tým vyrovnať. Dúfame, že to boli posledné zmeny v rámci tejto prípravy."

Jaroša s Čajkovským v tíme nahradia Adam Jánošík (BK Mladá Boleslav) a Ladislav Romančík (HC Košice), Godlu košický gólman Dominik Riečický.

Ešte pred začiatkom kempu v Trenčíne z kádra vypadol pre chorobu Pavol Regenda a nahradil ho 17-ročný útočník Samuel Honzek, no michalovský hokejista by sa mal k reprezentácii SR pripojiť neskôr.

Odohrajú dva zápasy proti Čechom

"Bez ľadu som bol niečo vyše týždňa, takže na prvom tréningu to nebolo ideálne. Príprava je ale dlhá a ja verím, že sa to bude zlepšovať. Som pripravený bojovať. Poznám tu veľa chalanov, sú tu aj noví chlapci, takže uvidíme, čo príprava prinesie. Teším sa na zápas v Spišskej Novej Vsi. Bude tam celá moja rodina, kamaráti. Vyrastal som tam, takže to bude pre mňa srdcovka,“ povedal po prvom tréningu na ľade v Trenčíne Adam Jánošík.

Romančík s Riečickým sa k tímu pripoja vo štvrtok. Súčasťou reprezentácie SR bude od stredy večera aj reprezentant do 18 rokov Rastislav Eliáš, ktorý s tímom absolvuje tréningové jednotky.

Počas aktuálneho týždňa absolvujú Slováci aj dva prípravné zápasy, v Spišskej Novej Vsi (21.4. o 17.30) a Trenčíne (23..4. o 15.00) si zmerajú sily s výberom Česka.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie