• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Kočnera s Ruskom dobehla spravodlivosť, mafia dnes prehrala, komentujú politici rozsudok v kauze zmenky

Kočnera s Ruskom dobehla spravodlivosť, mafia dnes prehrala, komentujú politici rozsudok v kauze zmenky

Podľa europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej (SaS) sú Marian Kočner a Pavol Rusko tam, kde patria.

12.1.2021 (Webnoviny.sk) - Spravodlivosť konečne dobehla aj Pavla Ruska a Mariana Kočnera. Na sociálnej sieti to uviedla ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová.

Kočner a Rusko si odsedia 19 rokov

Reagovala tak na rozhodnutie senátu Najvyššieho súdu SR (NS SR), na základe ktorého si v kauze miliónových televíznych zmeniek Kočner a Rusko odsedia vo väzení zhodne po 19 rokov.

„Skutok sa stal, najvyšší súd ich uznal vinnými. Éra Mariana Kočnera sa definitívne skončila. Časy, kedy sa Marian Kočner mohol spoľahnúť na svojich politických ochrancov a kamarátov, ktorí mu roky kryli chrbát, sú preč,” napísala Remišová.

Prípad Kočnera a Ruska je podľa nej ukážkou toho, ako môžu štátne orgány fungovať, ak nie sú zneužívané a korumpované systémom „našich ľudí”.

Kauza zmenky ukázala dve tváre Slovenska

Snaha o obrovský podvod, arogancia a bohorovnosť Kočnera a Ruska, ktorú odhalilo vyšetrovanie a dokazovanie, ukázala podľa podpredsedu Národnej rady SR (NR SR) Juraja Šeligu (Za ľudí) dve tváre Slovenska.

„Mafiu, ktorá sa cítila nedotknuteľne a vyšetrovateľov a prokurátorov, ktorí sa neboja a robia si svoju prácu poctivo. Mafia dnes prehrala,” doplnil vo svojom profile na sociálnej sieti. „Kočner začína hľadieť spravodlivosti priamo do očí. Devätnásť rokov bude dlhý pohľad,” Uzavrel Šeliga.


„Žeby predsa len existovala na Slovensku spravodlivosť? Dnes dala o sebe vedieť výrazným spôsobom,” napísal na sociálnej sieti predseda poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Michal Šipoš.

Podľa europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej (SaS) sú Kočner a Rusko tam, kde patria. „Koniec výletov na jachte, návštev generálnej prokuratúry, sledovania novinárov a ich rodín, koniec odtučňovacích kúr v Indii a koniec šikany nepohodlných, ktorí bojovali proti gaunerom ako Kočner a Rusko. Ich koniec je presne taký, aký si zaslúžili,” uviedla Nicholsonová na sociálnej sieti.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie