• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Jeden jediný vážne narušený človek zvládol rozvrátiť Slovensko, tvrdí Pellegrini a vyzval celú vládu na odchod (video)

Jeden jediný vážne narušený človek zvládol rozvrátiť Slovensko, tvrdí Pellegrini a vyzval celú vládu na odchod (video)

V Národnej rade SR chce strana Hlas-SD presadiť zmenu ústavy a predčasné parlamentné voľby.

31.8.2022 (Webnoviny.sk) - Strana Hlas-SD vyzýva vládu na okamžitú demisiu a Národnú radu SR na zmenu ústavy a následné predčasné parlamentné voľby. Na stredajšej tlačovej konferencii to uviedol predseda strany Peter Pellegrini.

„Vládna koalícia zlyhala na plnej čiare. Po dvoch mesiacoch hádok, urážok a vzájomného obviňovania sa, nedokázala nájsť ani žiadnu pomoc pre ľudí, ani vlastnú vnútornú dohodu. Jediné, čo nám ponúkli, je predĺženie tejto krízy na ďalšie mesiace. To by pre Slovensko bola katastrofa, a preto by vláda ešte dnes mala podať demisiu,“ dodal Pellegrini.

Jediným riešením je nová vláda

Jediným riešením na zvládnutie ťažkej energetickej a inflačnej krízy je podľa Pellegriniho nová kompetentná vláda, ktorej prioritným záujmom budú ľudia.

„Preto vyzývam všetkých poslancov parlamentu, ktorí cítia reálnu zodpovednosť za Slovensko, aby podporili novelu ústavy, ktorá umožní konanie predčasných volieb. Tieto voľby sa musia uskutočniť čím skôr, pretože za každý ďalší deň tejto vlády zaplatia občania desiatimi dňami trápenia,“ zdôraznil Pellegrini.

Rozvrátiť Slovensko zvládol jeden človek

Predseda Hlasu-SD pripomenul, že Slovensko si vo štvrtok pripomína významné 30. výročie prijatia ústavy. Podľa Pellegriniho je tragédiou, že hoci podľa ústavy všetka moc pochádza z ľudu, v skutočnosti sa celá krajina nevie vysporiadať s jedným človekom, ktorý jej extrémne škodí a ktorý je prilepený k svojej stoličke.

Päť a pol milióna občanov Slovenskej republiky je závislých na jednom jedinom človeku. Na tom, ako sa vyspí, v akej je práve „fáze“, čo mu ráno pripomenie palmička v Španielsku a akú má náladu jeho Dunčík s Mačiakom. Toto je ešte demokracia? Toto je vôľa ľudu? Jeden jediný vážne narušený človek so svojou schránkovou firmou dokázal rozvrátiť Slovensko a niet možnosti, ako to zastaviť,“ uzavrel Peter Pellegrini.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie