• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Incident vo Veľkých Dvorníkoch sa skončil tragicky, zomrel 43-ročný muž

Incident vo Veľkých Dvorníkoch sa skončil tragicky, zomrel 43-ročný muž

Osobu podozrivú z vraždy policajti na mieste zadržali, aktuálne je v policajnej cele.

5.1.2023 (Webnoviny.sk) - Trnavskí krajskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti vo Veľkých Dvorníkoch (okres Dunajská Streda), pri ktorej zomrel 43-ročný muž. Polícia už začala vo veci trestné stíhanie pre zločin vraždy.

Ako informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti, incident medzi dvomi osobami sa odohral v rodinnom dome v stredu 4. januára v popoludňajších hodinách.

„Jedna z osôb pri ňom utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Do obce bol vyslaný policajný výjazd, ktorý vykonal rozsiahlu obhliadku miesta činu. Polícia k prípadu prizvala aj znalcov z odboru zdravotníctva," uviedla polícia. Policajti podozrivú osobu na mieste zadržali.

„V súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony a až do ich skončenia bude umiestnená v policajnej cele. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí," dodala polícia.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie