• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Immofinanz predstavuje svoje úspešné flexibilné služby na slovenský trh

Immofinanz predstavuje svoje úspešné flexibilné služby na slovenský trh

IMMOFINANZ, popredný európsky koncern pôsobiaci v oblasti komerčných realít, oficiálne predstavuje svoje flexibilné prémiové produkty na slovenskom trhu.

13.12.2021 (Webnoviny.sk) - Značka myhive offices bola na Slovensku oficiálne uvedená na trh pred 3 rokmi a stanovila nové štandardy v oblasti infraštruktúry, služieb a budovania komunity v rámci kancelárskych budov. Pridaním prémiových flexibilných riešení odpovedá IMMOFINANZ na rastúci dopyt nájomcov po vyššej flexibilite súvisiacej s veľkosťou priestorov a dĺžky zmluvy. Novodobý trend potvrdili výsledky nedávneho online prieskumu myhive[1], kde sa až 65 % respondentov zhodlo na tom, že flexibilita je predovšetkým prispôsobenie rôznych pracovných možností individuálnym potrebám nájomcov.

Okrem flexibility je pre myhive na Slovensku obzvlášť dôležitý aj hotelový charakter moderného konceptu kancelárií, čo si myslí celkovo až 29 % opýtaných Slovákov, ktorí myhive poznajú. K dostupným coworkingovým priestorom v myhive Vajnorská (bývalé Polus Towers), pribudla v Tower 1 ponuka samostatných pracovných miest resp. kancelárií so zdieľanou infraštruktúrou, ako aj možnosť súkromnej kancelárie, ktoré sú k dispozícii na prenájom od jedného mesiaca.

"Moderná kancelária sa musí prispôsobiť individuálnym potrebám nájomcov. S naším inovatívnym konceptom prichádzajú flexibilné nájomné zmluvy a priestory, ktoré umožňujú krátkodobé rozšírenie alebo zmenšenie priestorov či počtu pracovných miest. Kombinujeme vysokokvalitné coworkingové priestory s výhodami moderného sídla, ktoré ponúka priestranné kancelárie, všestranné služby a vynikajúcu infraštruktúru s prepojeným obchodným centrom VIVO! Bratislava," vysvetľuje Adrián Bódis, Country Manager IMMOFINANZ pre Slovenskú republiku.

Flexibilné podmienky prenájmu

Flexibilita je základným pilierom značky myhive a jej najnovších doplnkových služieb. Na jednej strane si nájomcovia budú môcť prenajímať jeden stôl už od jedného mesiaca prenájmu. Na druhej strane si spoločnosti môžu kedykoľvek zväčšiť alebo zmenšiť priestor na prenájom v závislosti od svojich konkrétnych potrieb. "Videli sme, že nájomcovia oceňujú najmä produkty, ktoré sa prispôsobujú ich špecifickým potrebám. Predovšetkým v dynamickej dobe potrebujú firmy vysokú mieru flexibility a myhive offices im poskytujú maximálne služby s vysokou mierou flexibility," vysvetľuje Bódis.

Kancelárske priestory, ktoré sa prispôsobujú

Nielen podmienky prenájmu sú veľmi flexibilné. myhive pridal rôzne nové kancelárske priestory pre každý typ podnikateľa. Coworkingové priestory sú k dispozícii kedykoľvek a stôl si možno prenajať spontánne prostredníctvom aplikácie. S mydesk si nájomcovia môžu prenajať jeden stôl už od jedného mesiaca. myroom poskytuje tímom skladajúcich sa až zo štyroch ľudí súkromný priestor v štandardnom vybavení. To všetko navyše ku klasickému firemnému sídlu, ktorý myhive ponúka aj veľkým firmám od 20 zamestnancov. "myhive spája sociálne aspekty klasického coworkingového priestoru s plnohodnotným prémiovým servisom moderného sídla. Každý nájomca sa môže spoľahnúť na služby concierge, ktorý dokonca organizuje kvety a mnoho ďalších vecí, zatiaľ čo komunitní manažéri sa starajú o to, aby nájomcovia nadväzovali kontakty pri mnohých spoločenských príležitostiach. myhive sa stará o všetky tieto veci, aby sa naši nájomcovia mohli sústrediť na svoj hlavný biznis," hovorí Bódis.

Nové flexibilné prémiové služby myhive už boli úspešne implementované v Rakúsku a teraz sa uvádzajú na slovenský trh.

Veľkorysý priestor v atraktívnom dizajne

Hlavným znakom nových flexibilných produktov myhive je veľkorysý priestor, t. j. cca 10 m2 / stôl (približne o 100 % väčší v porovnaní so zaužívaným coworkovým štandardom), atraktívny dizajn,  vysokokvalitné protihlukové zariadenie a nábytok vyhotovený na mieru, dostatok denného svetla, ako aj špičková kancelárska infraštruktúra a služby. Samozrejmosťou je dodržanie všetkých zdravotných a bezpečnostných predpisov.

"Náš nový koncept je odpoveďou na meniaci sa trend v kancelárskom sektore. K overenému štandardu našimi spokojnými nájomcami, živej komunite či hotelovému dizajnu pod značkou myhive pridávame maximálnu flexibilitu a all-inclusive služby, ktoré sú v moderných pracovných priestoroch súčasnosti a budúcnosti nevyhnutnosťou," dodáva Adrián Bódis.

Atmosféra priestoru zohráva dôležitú úlohu

Pracovný priestor môže byť motivačným faktorom a zvyšuje efektivitu práce, pretože harmónia interiéru sa odráža na celkovej psychickej pohode zamestnancov. "Koncept myhive bol navrhnutý tak, aby bol funkčný a luxusný zároveň. Dbali sme o to, aby bolo dostatok priestoru na všetko, čo človek potrebuje k efektívnemu pracovnému výkonu. Preto v ňom nájdete priestor na vytváranie komunít takmer v ležérnom dizajne, zasadacie miestnosti, miestnosti vhodné na telefonovanie a sústredenie sa, ako aj zázemie s plne vybavenou kuchynkou či sociálnymi zariadeniami. Nechýbajú technologické "vychytávky", dostatok čerstvého vzduchu, svetla aj zelene," uzatvára Adrian Bódis.

Prehľad flexibilných produktov myhive:

myflex

Flexibilné nevyhradené pracovné miesto bez prideleného stola v cowork-u. Ideálny pre ľudí, ktorí radi pracujú v meniacom sa prostredí a nepotrebujú stále pracovné miesto. K dispozícii od 1 mesiaca, cena je all-inclusive a zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), kompletnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

mydesk

Vyhradený pridelený pracovný stôl v cowork-u pre ľudí, ktorí radi pracujú vo väčšej skupine ľudí. K dispozícii od 1 mesiaca, all-inclusive zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), plnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

myroom

Ide o vyhradenú oddelenú kancelársku miestnosť v našej coworkingovej zóne pre ľudí, ktorí majú radi atmosféru spolupráce vo vlastnom tíme. K dispozícii od 1 mesiaca, all-inclusive cena zahŕňa výhody členstva v myhive (vrátane podujatí, aplikácie myhive), plnú kancelársku infraštruktúru a komplexné služby.

myoffice

Novinka na trhu. Kancelária so samostatným vchodom a kompletnou súkromnou infraštruktúrou na prenájom dostupná na prenájom od 1 mesiaca. Ideálne riešenie pre spoločnosti s viac ako 30 zamestnancami. Ponuku myoffice je možné prispôsobiť aj na základe individuálnych požiadaviek nájomcu - v prípade, že sú nad rámec návrhu a štandardov myoffice, doba prenájmu je stanovená minimálne na dobu 36 mesiacov.

[1] Online prieskum s názvom "Drivers of success" realizovaný spoločnosťou Konzept & Markt GmbH v marci 2021, reprezentatívna vzorka 1856 respondentov zo šiestich európskych krajín, kde je implementovaná značka myhive (Slovensko, Česká republika, Rakúsko, Maďarsko, Poľsko a Rumunsko).

Informačný servis

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie