• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Dotácie pre elektromobily v roku 2020, mýty a fakty o elektromobiloch a ďalšie témy. Salón Elektromobilov 2020 prinesie zaujímavý program a 30 elektrických modelov

Dotácie pre elektromobily v roku 2020, mýty a fakty o elektromobiloch a ďalšie témy. Salón Elektromobilov 2020 prinesie zaujímavý program a 30 elektrických modelov

Na Slovensko prichádza prvá výstava zameraná výhradne na elektromobily a plug-in hybridy, ktoré sú dostupné na slovenskom trhu.

23.1.2020 (Webnoviny.sk) - Do otvorenia Salónu Elektromobilov ostávajú už iba tri dni. Aj vás zaujíma ako to bude na Slovensku s elektromobilitou v roku 2020 a či sú pripravované ďalšie dotácie z Ministerstiev?

30 modelov elektromobilov a plug-in hybridov na jednom mieste

Salón Elektromobilov 2020 bude prebiehať v dňoch od 24. do 26. januára 2020 v obchodnom centre Bory Mall v Bratislave. Svoju účasť potvrdili najznámejšie automobilky ako Audi, BMW, Mercedes-Benz, Hyundai, Škoda Auto, Volvo, Tesla, KIA, Nissan, Volkswagen, Renault, Peugeot a ZhiDou.

Návštevníci si budú môcť pozrieť konkrétne tieto modely: Audi e-tron, BMW, i3, BMW X3 a X5 plug-in hybrid, Mercedes-Benz EQC, Mercedes-Benz GLC plug-in, Mercedes-Benz Class E plug-in, Smart EQ, Hyundai IONIQ EV a IONIQ plug-in hybrid, Hyundai Kona EV a HEV, Škoda CITIGOe iV a Superb iV plug-in hybrid, Volvo XC60 Hybrid, Tesla -  Model S, Model 3, Model X a Roadster. KIA e-Soul a e-Niro. Nissan eNV200 (Van) a Nissan LEAF 40 kWh (Tekna). Volkswagen e-up, e-Golf a Volkswagen Passat Variant GTE. Renault Zoe, Peugeot e-208, ZhiDou D2 a elektrickú dodávku.

Okrem automobilov budú vystavené aj elektrobicykle, elektrické mopedy a mopedy. Dozviete sa aj o aktuálne ponuke prevádzkovateľov nabíjacích stanic či súvisiacej infraštruktury.

Na salóne sa dozviete aj mýty a fakty o elektromobiloch

Súčasťou výstavy bude aj zaujímavý program, ktorý prinesie odborné prednášky a panelové diskusie, ktorých nosnou témou bude elektromobilita na Slovensku v roku 2020.  Okrem toho na vás čakajú prezentácie najnovších elektromobilov a plug-in hybridov.

Otvorenie výstavy prebehne 24. 1. o 10:00 hodine. Súčasťou otvorenia bude aj tlačová konferencia, kde bude predstavený program všetkých troch dní, ako aj jednotlivo všetkých vystavovateľov. Po slávnostnom zahájení prebehne prvá diskusia s názvom Plány ministerstiev, automobiliek, infraštruktúry pre rok 2020 - Ako je Slovensko pripravené na elektromobily a ďalšie pripravované dotácie?, ktorá sa bude venovať otázke dotácií na vozidlá pre rok 2020. Na diskusii budú prítomní účastníci z Ministerstva hospodárstva, Ministerstva životného prostredia či Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

Na jednej z ďalších panelových diskusii budú prítomní účastníci  automobiliek Škoda, Hyundai, Volkswagen, Mercedes a BMW, ktorí budú diskutovať na témy dostupnosti a dostatku elektrických vozidiel, dĺžky čakania na e-auto, či pripravenosti automobiliek na nové emisné pravidlá. Program doplní aj diskusia účastníkov SEVA, InoBat, ZSE Drive, Ionity a Greenway, ktorá sa bude zaoberať témami dostupnosti nabíjacích zariadení a pripravenosti Slovenskej republiky na elektromobilitu.

Osobitná pozornosť bude venovaná aj mýtom a faktom o elektromobiloch, ktoré sa stále šíria na internete. Súčasťou výstavy budú aj testovacie jazdy na vybraných elektromobiloch a plug-in hybridoch. Počas výstavy sa uskutoční aj zraz majiteľov elektromobilov. Pôjde o druhé neformálne stretnutie na Slovensku. Prvé sa uskutočnilo minulý rok v Trnave.

Registrácia zadarmo a darček pre návštevníkov

Registrácia na výstavu prebieha zadarmo na stránke www.e-salon.sk a ponúka možnosť vyhrať zaujímavé ceny – vybrané elektromobily na víkend alebo na celý týždeň.  Pre každého zaregistrovaného návštevníka organizátori pripravili malý darček - kalendár elektromobilov pre rok 2020.

Organizátor: MojElektromobil.sk, EVIers o.z.

Špeciálny e-partner: ZSE Drive

Pod záštitou: Ministerstvo dopravy a výstavby Slovenskej republiky, Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky, Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky, Slovenská agentúra životného prostredia, Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu

Hlavní partneri: Hyundai, Mercedes-Benz a Motor-Car Bratislava, Renault, Volvo a T.O.P.Auto Bratislava, Volkswagen Slovakia, Jaguar

Partneri akcie: ABB, Audi Centrum Bratislava, BMW a Group M, Bory Mall, DriveTesla.sk, KIA, Nissan, Škoda-Auto, up!city, www.elektrickedodavky.sk, ELEXIM, Mini, Silence Urban ecomobility, AutoPalace Bratislava, Eco Chopper, ejoin, green way, Peugeot, Share’n go, Unicorn

Mediálni partneri: Autobazár.EU, MojAndroid.sk, Podkapotou.sk, Pozor zákruta!, SITA, Teraz.sk, DIVINO PR agentúra

Inzercia

Viac k téme: Bory Mall, PR, Salón elektromobilov, Salón elektromobilov 2020

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Piatok 29. marec 2024

horoskopy na dnes piatok 29 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Nebude na škodu veci, ak sa utiahnete trochu do úzadia. Okolie je zvedavé, ako ďaleko sa odvážite ísť. Svoje plány si však nechajte len pre seba.

Býk 21.4. - 21.5.

Pred vami je šťastný deň. Prekvapujúco zvládnete niečo, čo ste už chceli odložiť ako neuskutočniteľné. Večer prijmete pozvanie a dozviete sa tam veľa nového.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Nepreceňujte svoje doterajšie vedomosti a viac pozorujte. Partner vás poverí neľahkou úlohou, neberte ju ako skúšku preverenia vzťahu.

Rak 22.6. - 22.7.

Dnes budete nepokojní a neudržíte prchkosť v prijateľných hraniciach. Poobede budete pokojnejší a urobíte všetko pre to, aby ste nenarušili vzťahy.




Všetky Horoskopy pre Piatok 29. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie