• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Dôchodky v hotovosti vám vyplatia počas sviatkov o deň skôr, pobočky zostanú otvorené

Dôchodky v hotovosti vám vyplatia počas sviatkov o deň skôr, pobočky zostanú otvorené

Pobočky a vysunuté pracoviská Sociálnej poisťovne sú rozdelené na základe COVID semaforu do troch skupín.

20.12.2021 (Webnoviny.sk) - Poberatelia dôchodkov v hotovosti dostanú svoje dôchodky počas vianočných a novoročných sviatkov o deň skôr. Sociálna poisťovňa v súvislosti s blížiacimi sa sviatkami podľa jej vyjadrení posunula ich výplatný termín.

Úradné hodiny v pobočkách Sociálnej poisťovne sa nemenia, pobočky zostanú pre klientov pri dodržiavaní epidemických opatrení otvorené.

Dôchodky vám vydajú o deň skôr

Poberateľom dôchodkov v hotovosti s výplatným termínom 24. dňa v kalendárnom mesiaci vyplatí Sociálna poisťovňa dôchodky o deň skôr, teda vo štvrtok 23. decembra 2021.

Zmení sa aj výplatný termín počas novoročných sviatkov. Dôchodky v hotovosti s výplatným termínom 6. januára 2022 dostanú dôchodcovia v stredu 5. januára 2022.

Pred Vianocami 23. decembra 2021 budú pobočky Sociálnej poisťovne otvorené do dvanástej hodiny, ako v bežný štvrtok. Nejde však o skrátenie pracovnej doby, keďže štvrtok je jediný deň v týždni, kedy sú všetky pobočky pre klientov po celý rok otvorené dopoludnia.

V prípade posledného dňa v tomto roku v piatok 31. decembra 2021 budú pobočky pre klientov otvorené rovnako v štandardných úradných hodinách do štrnástej hodiny.

Pobočky sa riadia COVID semaforom

V súvislosti s pandemickými opatreniami sú pobočky a vysunuté pracoviská Sociálnej poisťovne rozdelené na základe COVID semaforu do troch skupín, a to na zelené, oranžové a červené.


V prípade červených pobočiek fungujú úradné hodiny po celý pracovný týždeň, s výnimkou stredy do štrnástej hodiny, len dopoludnia. Prevádzkové hodiny si klienti môžu overiť na internetovej stránke Sociálnej poisťovne.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie