• Dnes je: Utorok 19. marca 2024 meniny má Jozef

Diaľničiari upozorňujú vodičov na dopravné obmedzenia. Ktorých úsekov sa týkajú?

Diaľničiari upozorňujú vodičov na dopravné obmedzenia. Ktorých úsekov sa týkajú?

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na viaceré dopravné obmedzenia. Ako informovala vedúca oddelenia komunikácie NDS Eva Žgravčáková, obmedzenie bude na úseku diaľnice D1 Bratislava – Trnava, križovatka Triblavina.

Dôvodom sú stavebné práce v strednom deliacom páse potrebné pre zakladanie portálov trvalého dopravného značenia.

Obmedzenie potrvá od soboty 17. apríla od 5:00 do pondelka 17. mája.

Výmena mostných záverov

Počas uvedeného obdobia je v danom úseku potrebné počítať so zníženou rýchlosťou a zníženým počtom prejazdných pruhov v oboch jazdných smeroch (Bratislava – Trnava, Trnava – Bratislava).

NDS čiastočne uzavrie diaľnicu D1 v úseku mostov Bytča a Hričovské Podhradie v kilometri 184,300 – 185,200. Dôvodom je výmena mostných záverov oboch mostov. Obmedzenie sa týka obdobia od nedele 18. apríla od 7:00 do nedele 13. júna do 18.00.

Stavebné práce budú realizované na obidvoch mostoch v oboch jazdných smeroch súčasne. Doprava bude vedená v každom jazdnom páse v jednom jazdnom pruhu.

Čiastočne bude uzatvorená rýchlostná cesta R1 v úseku mosta nad riekou Váh v kilometri 18,500 – 20,200 medzi križovatkami Galanta a Šintava. Dôvodom je výmena mostných záverov.

Kladenie asfaltu na vozovku

Obmedzenie bude od soboty 17. apríla od 8:00 do nedele 30. mája do 18:00. Stavebné práce budú realizované v pravom jazdnom páse (smer Nitra). Doprava na moste bude vedená v režime 3 + 1.

Pravý jazdný pruh zostane vedený popri pracovisku v pravom jazdnom páse. Doprava z ľavého jazdného pruhu pravého jazdného pásu bude presmerovaná prejazdmi cez stredný deliaci pás v kilometri 18,550 a 19,800 do ľavého jazdného pásu.


NDS čiastočne uzavrie cestu I/61 v križovatke Bernolákovo. Dôvodom je kladenie asfaltových vrstiev vozovky v mieste stykového napojenia s budúcou cestou druhej triedy. Obmedzenie potrvá od soboty 17. apríla do nedele 18. apríla.


Doprava na dotknutom úseku cesty I/61 bude vedená striedavo v jednom jazdnom pruhu. V prípade nepriaznivého počasia sa termín ukončenia prác môže predĺžiť.

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Utorok 19. marec 2024

horoskopy na dnes utorok 19 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Urobíte krok k zmene zamestnania. Nebudete vyčkávať a pripomeniete sa i sám. Večer zhodnotíte, čo ste urobili počas dňa. Asi si určíte aj vyššie ciele.

Býk 21.4. - 21.5.

Mali by ste využiť schopnosť získať záujem ľudí okolo seba. Vďaka tomu narastú vaše šance na povýšenie a zlepšenie finančnej situácie.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Rozdielnosť vašich predstáv a skutočnosti vyvolá nové problémy a ťažkosti. Môžete si pomôcť, len prestaňte všetko komentovať.

Rak 22.6. - 22.7.

Vďaka vašej absolútnej sústredenosti sa vám podarí dotiahnuť pracovné záležitosti až do konca. Schôdzku, ktorú ste si dohodli, nezmeškajte.




Všetky Horoskopy pre Utorok 19. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie