• Dnes je: Piatok 19. apríla 2024 meniny má Jela

Desiatky tisíc Slovákov sa dali nachytať na pochybnú súťaž o auto a zdieľali podozrivú stránku

Desiatky tisíc Slovákov sa dali nachytať na pochybnú súťaž o auto a zdieľali podozrivú stránku

Stránka, ktorá súťaž vyhlásila, nemá žiadne iné príspevky.

19.10.2020 (Webnoviny.sk) - Viac než 30-tisíc Slovákov zdieľa na sociálnej sieti pochybnú súťaž o osobný automobil Škoda Octavia. Upozornila na to stránka Hoaxy a podvody – Polícia SR na sociálnej sieti. Tú vyhlásila stránka „Happy GO“.

Víťazom nového auta sa má stať osoba, ktorá „lajkne“ stránku, vyzdieľa jej status a označí osoby, ktoré by v prípade výhry v novom aute povozila.

Polícia upozorňuje, že uvedená stránka nemá okrem príspevku o súťaži žiaden predchádzajúci príspevok. Prevádzkovateľom sociálnej siete je zároveň zakázané podmieňovať výhru v súťaži zdieľaním príspevku.

Stránka navyše nemá zverejnené žiadne podrobnejšie údaje, ako sú napríklad kontaktné údaje, webová adresa či sídlo spoločnosti. Zverejnený nie je ani štatút súťaže či jej pravidlá.

Súťaž preto orgány činné v trestnom konaní označili za podozrivú.

Viac k téme: hoax

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video)

rusky bombarder tu 22m3 sa zrutil na juhu krajiny udajne bol zostreleny video

19.4.2024 (SITA.sk) - Lietadlo ruskej armády sa v piatok ráno podľa gubernátora Stavropoľského kraja zrútilo v tomto regióne na juhu Ruska.

Naliehavá správa. Na poli v okrese Krasnogvardejskoje havarovalo prúdové lietadlo ... piloti sa katapultovali," napísal gubernátor Vladimir Vladimirov na komunikačnej platforme Telegram a zverejnil fotografiu havarovaného lietadla.

Neskôr dodal, že dvoch pilotov našli živých a previezli ich do nemocnice. Informuje o tom web Ukrajinská pravda.

Telegramové kanály uviedli, že stroj Tu-22M3, ktorý Rusko používa na útoky na Ukrajinu, sa zrútil, pretože bol zostrelený. Hovorca ukrajinských vzdušných síl Iľja Jevlaš informácie o zostrelení vojenského lietadla v Rusku nepotvrdil ani nepoprel.

Tu-22M je nadzvukový strategický bombardér.

Viac k téme: Bombardér Tu-22M3, Ruská armáda, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk - Ruský bombardér Tu-22M3 sa zrútil na juhu krajiny, údajne bol zostrelený (video) © SITA Všetky práva vyhradené.


Počasie