• Dnes je: Štvrtok 28. marca 2024 meniny má Soňa

Continental v Púchove obnovil výrobu nákladných pneumatík, o prepúšťaní neuvažuje

Continental v Púchove obnovil výrobu nákladných pneumatík, o prepúšťaní neuvažuje

Fabrika intenzívne sleduje úrovne dopytu, aby v prípade potreby mohla svoje kapacity prispôsobiť.

17.4.2020 (Webnoviny.sk) - Spoločnosť Continental v Púchove už obnovila výrobu nákladných pneumatík. Produkcia osobných pneumatík sa opätovne rozbehne od najbližšieho pondelka. Pre agentúru SITA to potvrdila hovorkyňa firmy Katarína Pavlisová.

"Na obnovenie výroby v našich závodoch vplývajú viaceré faktory, predovšetkým vývoj pandémie Covid-19, obmedzenia štátu, ale taktiež aj dopyt po našich výrobkoch a vývoj zásob. Na základe uvedeného sme 14. apríla 2020 opätovne obnovili výrobu v závode Nákladné pneumatiky, výroba v závode Osobné pneumatiky bude postupne obnovená od 20. apríla 2020," uviedla Pavlisová.

Výroba v závode pneumatík pre nákladné autá stála od 27. marca do 13. apríla vrátane. Produkcia pneumatík pre osobné autá od 19. do 22. marca vrátane a následne od 26. marca do 5. apríla.

"V spoločnosti Continental Púchov je zdravie našich zamestnancov na prvom mieste, pričom sme aj počas odstávky výroby v našich závodoch intenzívne pracovali na potrebných opatreniach, tak aby sa naši zamestnanci mohli opätovne vrátiť na bezpečné pracoviská," priblížila hovorkyňa.

Fabrika pritom podľa jej slov v súčasnosti nemá v úmysle znižovať počet zamestnancov. "Monitorovanie a analýzu vývoja úrovne dopytu však intenzívne sledujeme, aby sme v prípade potreby mohli naše kapacity prispôsobiť," dodala Pavlisová.

Spoločnosť Continental vyrába v Púchove pneumatiky pre osobné vozidlá, nákladné vozidlá a autobusy a dopravné pásy. Okrem výroby sa Continental v Púchove venuje výskumno-vývojovým aktivitám v modernom Technologickom centre. V súčasnosti spoločnosť Continental v Púchove zamestnáva 4 950 zamestnancov.

Viac k téme: Ekonomické dopady koronavírusu, Koronavírus

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie