• Dnes je: Piatok 29. marca 2024 meniny má Miroslav

Colníci zhabali stovky falzifikátov značkového oblečenia, páchateľom hrozí mastná pokuta

Colníci zhabali stovky falzifikátov značkového oblečenia, páchateľom hrozí mastná pokuta

Colníci našli v sklade rôzne napodobeniny značkového oblečenia v hodnote takmer 18-tisíc eur.

24.2.2021 (Webnoviny.sk) - Príslušníci Colného úradu (CÚ) Bratislava zhabali stovky falzifikátov značkového oblečenia v hodnote takmer 18-tisíc eur. Finančná správa o tom informovala v tlačovej správe, ktorú zaslala hovorkyňa CÚ Bratislava Drahomíra Adamčíková.

Pri kontrole skladových priestorov na Starej Vajnorskej ulici v Bratislave objavili colníci celkovo 185 kusov oblečenia Tommy Hilfiger v hodnote 9 250 eur a 15 kusov teplákových súprav v sume 600 eur a tri kusy športových tričiek s dlhým rukávom danej značky za 1 350 eur. Páchateľom hrozí pokuta do výšky 67-tisíc eur, prípadne trestné stíhanie.

Príslušníci CÚ Bratislava našli v sklade aj napodobeniny teplákov značky Balenciaga, vďaka ktorým by vznikla škoda v hodnote 6-tisíc eur. Zo skladu odniesli 12 kusov teplákov s označením Pink Pink, pričom predbežná škoda na domácom trhu by bola 480 eur. Vo veci prebieha ďalšie konanie podľa zákona o presadzovaní práv duševného vlastníctva colnými orgánmi.

Bratislavskí colníci v uplynulých dňoch riešili aj prípad z parkoviska pri čerpacej stanici v Stupave. Hliadka CÚ Bratislava urobila kontrolný nákup u fyzickej osoby. Zistila, že má pri sebe tabak do vodných fajok v celkovom množstve 1 950 gramov. Išlo o deväť kusov spotrebiteľských balení bez označenia kontrolnými známkami v hodnote 225 eur. Vlastník dostal blokovú pokutu vo výške 150 eur, únik na spotrebnej dani z tabakových výrobkov činí 149,57 eura.

Viac k téme: colníci, falzifikát, oblečenie

Zdroj WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené

Najčítanejšia najnovšia správa

Horoskopy na dnes Štvrtok 28. marec 2024

horoskopy na dnes stvrtok 28 marec 2024

Jednou z najčítanejších rubrík časopisov, novín aj niektorých internetových portálov sú práve horoskopy.

Čítajú ich viac ženy, no zaujmú i mnohých mužov.

Veď, kto by nechcel poznať svoju budúcnosť?

Astrológia nám nehovorí čo máme robiť, má nám len poradiť, čo by sme mali robiť vzhľadom na astrologický vplyv. Nakoniec, každý ma všetko vo vlastných rukách.

Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024

Baran 21.3. - 20.4.

Už nevyčkávajte, dnes treba konať. Poobede si môžete vydýchnuť, všetky úlohy budete mať pod kontrolou. Pozor na zdravie, dnešný výkon vás zaťaží.

Býk 21.4. - 21.5.

Zosilnený vzťah k štúdiu, ako aj potreba zmeny vás bude dostatočne napĺňať, takže sa dnes určite nudiť nebudete. Pripravuje sa neobyčajný zážitok, ak k nemu prispejete.

Blíženci 22.5. - 21.6.

Pocítite prílev energie. Využite ju pre rodinu! Zdá sa, že ste ju v poslednom čase zanedbali. Partner sa vám s niečím zdôverí, majte ohľad na jeho mienku.

Rak 22.6. - 22.7.

Zdá sa, že ste svoju rodinu v poslednom období zanedbali. Nezachádzajte priďaleko! Dnes a zajtra môžete všetko dobehnúť. Zmena vás poteší.




Všetky Horoskopy pre Štvrtok 28. marec 2024





Je nepochybné, že horoskopy v sebe ukrývajú tajomstvá o tom, čo nás čaká v oblasti lásky, rodiny či financií a zdravia. Človek je všeobecne veľmi zvedavý a preto chce vedieť čo ho môže stretnúť, čo ho čaká a či sa to aj naplní. Zároveň vždy dúfa len v to dobré. Preto máme tendenciu všímať si v horoskopoch viac pozitívne veci, ako tie negatívne.

Veľký stravovací horoskop. Jedzte podľa svojho znamenia.

Nečítate pravidelne denný horoskop? Robíte chybu, môžete si tým uľahčiť život!

Prečo radi čítame a veríme horoskopom?

Ako schudnúť podľa znamenia zverokruhu

Čo je najkrajšia vlastnosť vášho znamenia?

Najčastejšie používané klamstvá podľa znamenia zverokruhu


Počasie